Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/izazovi

Marketing

It´s begin !

Hej, dragi ljudi !

Evo našao sam vremena da napišem još koji post prije nego krenem na posao, jer tko zna kad ću kasnije više stići! Škola je zavšila i već sutra krećem na radnu akciju !!! Ova zadnja četiri dana škole trebala su biti najsretnija u ovoj školskoj godini, ali nije bilo tako... Potpuno nas je šokirala tragična vijest o smrti našeg suučenika iz škole u ponedjeljak ujutro. Više nam nije bilo ni do čega. To je bio moj vršnjak, i kako je moguće da netko tako mlad ode...? kako... Samo dragi Bog zna kako i zašto.... Ne trebamo gubiti pouzdanje u Njega.

Isto tako, ovih dana počele su strašne vrućine, tako da svatko traži osvježenje gdje može..ja osobno na Glogovnici kao i inače!
Raspoloženje su mi jako popravile jedne divne osobe koje su posjetile ovaj blog. Naravno,samo su mi frendice..
Škola je gotova, pozdravio sam se s prijateljima i sad sam spreman na jedan novi, pomalo osamljeni ljetni život ! Nema više pretjerane zafrkancije i stalnog lova na cure kao u cijelom 2.razredu! Sad sam slobodan i sam, i valjda ću se uozbiljiti u ova 2 mjeseca. Biti emocionalno jači i tvrđi. Bolje je tako! Zaboraviti stara sjećanja. Ali ne i prijatelje !!!

Joj, još bih vam mogao romane o svemu pisati, ali trenutno nemam više inspiracije. Zato ću vam zaželjeti dugo i prekrasno ljeto sa što manje muka i što više ljubavi !!! Što manje posla i što više odmora ! Ja ne znam kad ću ponovno uhvatiti vremena da vam se javim, nadam se da će to biti uskoro! Stoga uživajte i komentirajte me !

Veliki pozdrav

P.S. Nemojte se ljutiti što još nisam stavio nikakve slike, stvarno ne stignem. Obećajem da ću to uraditi prvom slobodnom prilikom !

Post je objavljen 22.06.2007. u 00:36 sati.