Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

We don`t need no education... =)

...ma mislim, naravno da nam je obrazovanje potrebno, ali preko ljeta? Neee =) mislim.. sad.. baš da ništa ne učimo ne bi išlo.. =)
Uglavnom..
Gotovo je =) -napokon =)
Ivekica školsku godinu završila s čvrstom četvorkom..
S obzirom na to koliko me nije bilo, i na moj (ne)rad, sasvim sam zadovoljna sa prolazom...
Malo mi je čudno reći uopće da sam na kraju trećeg razreda, i da sam sad, kao, maturantica... (tako mi kažu =)
Naravno, neću početi filozofirati o tome kako je brzo prošlo, lalala.. ali, danas sam čak i zažalila što se rastajem od svojih.. pali su neki dogovori -tipa frend sam doma skoro cijeli sedmi mjesec, pa neki kao izlasci itd, itd.. pa, bilo bi mi drago..
Kako je prošao zadnji dan? Malo poviše živciranja (ipak sam morala odraditi ona markiranja ;-), puno smijeha, alkohola, plesa usred kennedyevog i tako to =) snimljen popriličan broj zanimljivih fotografija.. sve u svemu -zanimljivo i bez prigovora..
100 miljona! -Da sto!!!!:-D

Što se tiče naredna dva mjeseca -sedmi uglavnom u Zg-u s povremenim izletima, malo radit, malo "guštat", a osmi u Makrskoj s kumom, pa u Split.. eventualno do Opatije ili slično... Nikakvi pretjerani planovi =)
I naravno svečani završetak omiljenog godišnjeg doba -maturalac, 31.8., Španjolska.. bla, bla.. =)

A protekli dani?
Pa malo više učenja, poneka kavica ;-), tu i tamo koji izlazak (koji bi nadoknadio svu štetu prouzročenu tijekom tjedna =)
Subota u nekoliko narodnjačkih, sa jako dobrom, usudila bih se reći odličnom ekipom.. Jedan od boljih provoda koje pamtim u ovoj godini uopće =)
(pusa, pusa, pusa, pusa =))))

Ma idem...
Nemam više baš ni volje pisati.. ljenčina =)
Mašem =)

Post je objavljen 21.06.2007. u 23:28 sati.