Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavjetuga

Marketing

Škola završila i čista ludnicaaaa

eeee...ljudi,pišem vam opet...mah.kao što znate škola je završila i ja se zabavljam kao nikad dosad...partythumbupwink.danas sam bila na plaži sa susjedom...prvo smo se gurale jer nam je bilo dosadno...onda smo išle skakat s akvagana...prvo smo bile ja i Megy...kasnije su došli neki preeeelijepi dečki...ono..."drž me dok sam još na nogama" roflsmijeh...oni su došli skakat sa nama...a baš su bili simpa...thumbupnaughty.pa smo se neš spikale s njima...kasnije su došli neki moji susjedi neki pa smo ih ja i Megy bacale sa akvagana...rofl...kako na toj plaži ima miljon i jedno čudo napuhano otišle smo skakat i glupirat se...smijeh.skočila sam sa onog iceberga(napuhana planina).kako su me gurnuli nisam stigla ni ispustit balončiće niti začepit nos pa sam se ono full nagutala vode...bangeek.tako sam se bila uplašila jer sam letila na leđa...eek.kad smo otišli s tog napuhanog čuda krenule smo ronit...ja i Megy smo možda svaput zaronile do dna i onda nam je dosadilo...rolleyesyes.išle smo skakat s mosta i onda plivat...došla sam prije jedno 10 min...stvarno sam se super zabavljala...winkcoolyes.to je bilo sve od plaže...sad ću malo pisat o zglobu malo detaljnije...ovako...jučer sam bila na pregledu zgloba jer mi je već duuugoo natečen,a bila sam ga iščašila dvaput zaredom pa...a prošla sam ovako:morat ću punoo plivat i ići na fizikalnu terapiju.ako mi ne bude bolje i ako bude i dalje natečen onda ću morat u Pulu na CT...tada će se utvrdit sumnja dali je puko kružni ligament,a ako je onda ću morat na operaciju zgloba...bangeekno...uuuuužžaaaaasss...headbangbang.a eto...iskreno se nadam da mi nije puko taj kružni ligament i da neću morat na operaciju...ja ću se držat uputa pa mi možda i prođe...booo...ja sad stvarno neznam o čemu da vam pišem pa ću vam stavit jednu priču koja se zove san...
OBAVEZNO PROČITAJTE!!!
San
sanjala sam...
snovi... to je rijetkost kod mene. ali ovaj put sam sanjala. bio je to jedan dosta čudan san i, možda realan. osjećala sam njegove dodire i njegove usne. ovaj puta, san me očarao. čula sam svoj i njegov glas kako me prati, kako me zove. zvao me je da pođem s njime i da ostavim sve što imam. bilo je to teško. ja sam mu rekla da ne želim ostaviti sve što imam, jer sve što imam je ON. da, to je on.
nikakve druge stvari nisu mi više bile važne. nikakve druge stvari više nisam imala. nikoga drugog više nisam voljela.
još se sjećam njegovih riječi '' Vratit ću se '' i '' Volim te ''.
ali ovaj put mu nisam dopustila da se vrati, nego sam pošla za njime. osjetila sam njegovu hladnu ruku koja je nježno uhvatila moju ruku. povukao me i veliki plavi zastori su se razmaknuli. nije bilo sunca.
nebo je bilo crvenkasto, kao nakon svježeg zalaska sunca. stvorio me u nekoj tihoj šumi. drveće je bilo procvalo, baš kao u sred ljeta. tihi i nježni vjetar mrsio je njegovu kosu. on je legao pored mene i zaspao.
osjetila sam kako vučem svoju ruku po njegovom pramenu kose koji mu se spuštao preko zatvorenih očiju. najednom, uz tu ''romansu'' nisam više osjetila njegov dah. stavila sam ruku na njegovo srce koje nije kucalo. tada sam shvatila, sad je trenutak da pođem s njime. ponovo sam legla pored njega i zagrlila ga. zatvorila sam oči u nadi se više ne ću probuditi, nego ostati, zajedno s njime, u raju. da, u raju.
ne mogu se sjetiti baš točno svega... ali sjećam se da su oko mene sjale tople zrake svijetlosti. osjetila sam vruće suze na svome licu koje su kapale, jedna po jedna u crvenu lokvicu. na meni je zablistala po prvi puta neka bijela haljina. tada sam se pitala Imam li ga uopće sada.
prestala sam roniti suze i pustila sam neka vrijeme preuzme svoje. sjedila sam na nekoj mekoj, vlažnoj travi i čekala. čula sam riječi poznatoga glasa koje zovu moje ime. sve je to u mojoj glavi. ali ne... on je došao...
san je završio nejasno. slabo se sjećam kraja i ne želim izmišljati kraj zato što mislim da je ovaj san dovoljno lijep i bez kraja.

JA SE ISKRENO NADAM DA ĆE VAM SE SVIDJETI I DA ĆETE MI PUNOOO KOMENTIRATI!!!ZNAM JA DA VI TO MOŽETE...thumbupyes...SAD POLAKO IDEM...mah
eeeee...ja sam gotovo zaboravila...dobila sam štafetu...
kao moram napisati svoju abecedu(moš mislit)...rolleyesrofl...Katia mi je predala štafetu,a one su meni cool pa ću je napisat cool...

A-avion-vožnja avionom mi je poput neke svanture
B-blog-volim ga pisati i iznositi osjecaje u njemu
C-cedevita-full mi je dobra i osvježava ljeti još ako je s ledom,mmmm...
Č-čokolada-obožavam ju...
Ć-ćevapi-uf...njih moram jest kad se radi roštilj,jednostavno moram...
D-dar-obožavam darovee...
DŽ/
Đ/
E-e...-haha...ovo e... stalno koristim
G-Gardaland-definitivno cool mjesto,ma zakooooon je...
H-haljine-e to je full lijepo nosit ljeti i to pogotovo ako je večer...
I-Ivan-neznam zašto...to mi se ime sviđa
J-janje-a sam luuuda...neznam zašto sam to napisala
K-kartanje-obožavam kartati...pogotovo belot
L-led-obožavam piće s ledom
LJ-ljubav-predivan osjecaj
M-mobitel-stvar bez koje ne funkcioniram
N-novac-obožavam ga trošiti
NJ /
O-odjeća-obožavam trošit i kupovat
P-party-obožavam party-e
R-ris-životinja koja mi se full sviđa
S-S... prezime moje simpe počinje na s
Š-šetnja-volim šetat
T-Tomislav-moja simpa
U-urednost-volim biti uredna
V-valovi-baš mi je zabavno kupat se kad su valovi
Z-zajebavanje-volim se zajebavat
Ž-život-svi mi imamo svoj život

ŠTAFETU PREDAJEM:Karli...a nije napisala ni prošlu...a nema veze...valjda će ovu napisat...headbangsmijeh.
Ivani...britneyspears4ever.blog.hr je njen blog
mayalesu 12...dečko kojeg sam nedavno upoznala na blogu...


Send a Teddy Gram at bigoo.ws


Post je objavljen 21.06.2007. u 21:29 sati.