Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trecibee

Marketing

POST ISPRIKE!!!

..OVAKO OVO JE POST IPRIKE..
1. ISPRIČAVAM SE KATIĆU ZBOG GACA..
2. ISPRIČAVAM SE SMILI JER SAM JE NAVODNO UDARILA ŠAKOM U GLAVU!!
3. ISPRIČAVAM SE TOMI JER SAM JE SLUČAJNO PROLILA KAKAOM..
4. ISPRIČAVAM SE ŠAKIĆKI JER SAM JOJ NAPISALA KURVA NA LEĐIMA.. (dok je bila pijana ko stoka)
5. (NE)ISPRIČAVAM SE BUGI ŠTO SAM SE POČELA DERAT NA NJU DA SE ČESTO PIŠE SA Č A NE SA Ć

..a sad..

1.ljuta sam na Smilu jer me je uvrijedila
2.ljuta sam na Katića jer me uvrijedio
3.ljuta sam na Peršu je me uvrijedio

..i kad se sve zbroji dobije se da su jedino Obra i Lončarica bili normalni..
..pOOz SAPAJDERMEN..

..p.s..sad sam..ma lažem..maloprije sam saznala da je sutra u mene dernek zato jer sam sama doma pa pozivam svih..mah-mah..
..dada..to uključuje i one koji su me vrijeđali i one koji me nisu ćeli vodit doma..i one koji su mi crtali crnom olovkom po leđima tenkove i ne znam ni ja što..i afkors to uključuje i ceke(ne,pod to ne mislim na anju,mozaru i boženu)..mah-mah


ZA TOMISLAVU..OPĆENITO O NOJEVIMA

NOJ («STRUTHIO CAMELUS») je najveća živuća ptica na svijetu. On spada u porodicu ptica trkačica. I jedina je ptica koja ima samo dva prsta – ostale ptice koje lete imaju četiri. Noj postiže brzinu od oko 80 km/sat, što ga čini jednom od najbržih životinja na svijetu. Odrasli noj visok je 2-3 metra, a težak i preko 150 kg.
Odrasli spolno zreli mužjaci imaju crno perje dok im je perje na krilima bijelo, a ženke su neuglednije i imaju sivo do smeđe perje sa također bijelim perima na krilima.
Životni vijek nojeva je od 30 do 70 godina, s time da ženka može nositi jaja do 40. godine života, a mužjaci su spolno sposobni i aktivni do kraja života.
Osim što su brzi nojevi imaju i jako dobar vid pa stignu na vrijeme opaziti neprijatelja i pobjeći mu.
Imaju jako malen mozak – jedva nešto veći od oka (težak oko 40 grama) – nisu baš pametne životinje. Na većem prstu imaju dugi oštri nokat kojim mogu proparati neprijatelja. Nogom udaraju prema naprijed i izmjerena je snaga udarca od 250 kilograma.

..da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da..

Post je objavljen 21.06.2007. u 22:36 sati.