Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/spevkavoliballacka

Marketing

I'm free,free like a bird!

Servus draga nacijo!!!Imam samo 3 riječi : NEMA VIŠE ŠKOLEEEEEEE!!! i još jedna : JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHA!!!=)
Napokon je gotovo!Znam da se dugo nisam javljala...ali nisam stigla!Prošla budem s 4 jihaaa...ali vam ne bum stavljala ocjene jer nisu meni dobre :P,ali bitno da bum s 4 prošla!!!Ovaj tjedan je bio zadnji tjedan s našim novim profesorom iz TZK!!!='(ja sam se skoro rasplakala!On je tak zakon čovac kao 1. i najvažnije:zove me BALLACKICA,kao 2. : sluša rock i mrzi cajke kao 3. rekel mi je da sam mu zakon kao 4. navija za Chelsea i isto mu je Ballack dobar igrač!Ja njega obožavam on je legenda!Ali u 8. razredu nam bude opet Štef 1 došel ! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!To ne bu dobro...
Darovala sam profesoru Stjepanu (novom profesoru) znak od Chelsea kaj sam napravila (to smo zapravo trebali još prije za tehnički od recikliranog papira pa sam ja napravila to i Chelseaov znak i prejebeno je ispalo!!!) i to sam mu dala...rekel je hvala i rekel mi je da me nikad ne bu zaboravil!
Tak mi je došlo da se počnem plakat ='((((((!!!Nije feeeer!!!Zakaj mora otići?!WHYYY?!!?!?!Ah...uglavnom...nikad ga više najvjerojatnije ne budem vidjela!!!Dobro možda slijedeći tjedan kad bude škola plivanja u toplicama (to stalno tak 5. razredu na kraju) pa možda ja dojdem s frendicama...evo kaj je jučer bilo:
Nulti sat nismo imali,1. i 2. sat smo imali biologiju 1. sat je ispitivala jedinaše i svi sad imaju 2,a 2. sat smo išli van i onda sam se cijelo vrijeme s profesorom (Stjepanom) zafrkavala i razgovarala...3. i 4. sat smo imali tehnički 3. sat smo malo ocjene pogledali i onda smo otišli van i bili smo i 3. i 4. sat vani pa sam se opet s profesorom zezala...i da rekel mi je da bude njemu isto jako teško otići od nas a da budem mu pogotovo ja nedostajala jer ga nitko ne bude više pozdravljal dobar dan profesore kad ga vidi kao što sam ja to radila!Onda smo imali matematiku profa je skoro cijeli sat zakasnila onda kad je došla smo se mi zajebavali i dalje...onda nismo imali njemački!HAAALELUJAH!Onda smo jedan sat ostali u parku i tam su bili osmaši i oni su nas tam polijevali s vodom i zasipali s brašnom...onda smo mi sve knjige od Kunićke razdrapali,još je netko donesel svoju mapu iz likovnog i onda smo i nju razdrapali i cijeli park naštrajili!!!Bilo je sve puno papira...ludnica...onda sam došla doma cijeli dan se dosađivala i tak...a danas je bio dobar dan...ovak...nulti sat nismo imali onda smo imali samo 2 sata matke...ja sam došla na 1. i onda je profa zaključivala ocjene (imam 3 jiiiiiha) i onda smo otišli van...međutim ja i neke cure iz razreda smo se dogovorile da idemo u toplice i išli smo 2. sat jer smo čekali prijevoz...a kad onda došel je prof. Stjepan (novi profesor iz TZK) a ja njemu DOOOOOOOBAR DAAAAAN PROFESORE!
on je došel do mene i onda mi je rekel da budem mu ja najviše nedostajala i skoro se rasplakal...da bar nikad nije otišel!!!ali moral je...neeeee!
Onda smo oko 10 došli u toplice i tam smo bili do malo prije tj. do 6...bili su Grga,Katarina,Perakica,Tena,Marta i ja...onda je kasnije došla Tinchek...pa su došli i Lovro i Ilčić...i najveći HAS u školi Turk...pa je još kasnije došel i Mile!!!Onda su se Tinchek i Lovro cijelo vrijeme ljubakali a mi smo se ostali zajebavali...e da BTW...nisam izgorila na suncu,samo malo po licu ali to su svi...inače sam jako pocrnila...jihaaaa!Uglavnom Tena,Marta,Katarina,Perakica i Grga su oko 4 otišli pješice doma,ja sam ostala s Tinchikom i s Milekom...zajebavali smo se i po jednom dijelu bazena smo ja i Milek s kamenima napisali Ballack & Spevka i to se tak vidi...hah!Onda smo se ja i Tinchek oko 15 do 6 išle istuširat i onda smo čekale pol sata njezinog tatu da dođe po nas...onda sam došla doma najela se sladoleda...e da još je nekaj bilo...Tinchek i ja smo bile gladne i išle smo tam si naručit hot-doge...i donese nama lik to a kad ono nutra sve puno senfa!IJU EEEE!!!Ja i ona to nismo jele samo smo se digle i otišle...BLJAK!I tak...sad sam doma...možda i drugi tjedan idem s Tinchikom u toplice kad bude škola plivanja onda bude mi profesor tam...kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!Iso miki!!!Napokon je gotovo...ja uopće nisam svijestna da su počeli praznici...za mjesec dana tek idem na more...jiiiiha!Jedva čekam...29.06. idemo po svjedodžbe u školu...i rekel mi je tata da bude mi kupil e-bon od 200 kuna...JIIHA!I svaki mjesec budem dobivala još 50 na račun =)...ništ idem ja...sutra se možda ja i Tinchek idemo vozit s bicom ili s rolama...ajde pozzzz!!!BALLACK ICH LIEBE DIIIIIIICH!!!!!!!!!!!!I još nešto...Profesore Stjepan,vi ste LEGENDA nad LEGENDAMA!!!NEMOJTE OTIĆIIIIIIII!!!!='( pretty pleaseeeeeeeeeeeeee!!!SAYONARA MY FRIENDS!!!

E ovo vam je pjesma od Riblje Čorbe - lutka sa naslovne strane...s koncerta...nemojte imat na najjačem pojačane zvučnike jer se katastrofalno čuje!Ali pjesma je odlična i morate ju nabavit i normalno preslušat!!!

Meni najbolja pjesma zasad I can see clearly now the rain is gone od Johnnya Nasha...

Yesterday od Beatlesa...ja ne kužim mrzim Liverpool a volim Beatlese...čudno...hih!

Znam,znam i znam da sam taj video već jednom stavila ali ovo mi je predivno!Ballack kojeg najviše na svijetu volim i Gerrard kojeg mrzim jer igra za Liverpool...a pjesma je odlična...a muuuuucek moj Ballack!!!

A evo vam i drugi dio toga ... hih!!!I BTW...naravno da je Ballack moj najbolji!!!A ne taj Gerrard nabijem ga s nogom u jaja!

Post je objavljen 21.06.2007. u 19:12 sati.