Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dobilasi1

Marketing

Mislim da ne moram naglašavat da je GOTOVA ŠKOLA

Nemrem vjerovat da sam otišo na blog.hr i ulogiro se... Fakat već dugo nisam niš napravio za blog... "Škola, niš ne stignem" i te izlike... A zapravo mi se nije dalo pisat. Nije da se niš nije događalo, a već sam i zaboravio šta je sve bilo i za šta sam si sve reko "ok, sad napokon imaš temu za post".
Popenjal sam se na Sljeme s bilciklom (iz drugog pokušaja). Uopće nije teško (kolko mi je stari nasro da je), samo ne razmišljaš kolko te zapravo sve boli, nego se koncentriraš na muziku (P!nk) ili MuggleCast koji ti izlazi iz iPoda... A kad se popneš gore, onda je fakat gušt onak pogledat onaj toranj i tek tad shvatit "jebote, popeo sam se na Sljeme!". A to nije uopće usporedivo s guštom spuštanja do dole... Pogotovo kad se opustiš, pa počinješ sve manje i manje stiskat kočnicu, pa kad naleti (još više) adrenalina jer si prebrzo uletio u šljunkovit zavoj, da ne buš uspio skrenut, da ćeš završit u provaliji + kaj ti se neki auto baš u tom faking trenutku šulja iza leđa i pokušava te prestić- al preživio sam! :D Sve to ima samo jednu manu (osim kaj si ugrožavam život): treba izdvojit 4-5 sati iz jednog školskog, busy-busy dana... Al, eto, napokon je stiglo ljeto, pa ću imat više vremena...
Ili ipak ne?! XD
U utorak počinjem raditi u Kuhne+Nagelu (import/export firma), s Teom (pusa, Teić, kaj si mi to sredila), ljepim deklaracije na proizvode... Znači, kad kupite bonbone s naopak naljepljenom deklaracijom na kojoj još piše "oštro brašno", onda znajte da je Kaspi vjerojatno imao tu svoje prste! :D Već vidim da će mi bit katastrofa, 8 faking sati stajat (a nemrem izdržat ni 45min mise na nogama, jedva čekam onaj dio s klečanjem da se malo odmorim ;P), i to još od 7 ujutro! Xl Al, dobro, šta se mora nije teško, 17kn po satu x 8 sati x 19 radnih dana = 2584kn. Nije loše! :D Tu su još Harry Potteri, da me drže mentalno zdravim, oko 13. (petak!) film (5), a u jedan ujutro 21. knjiga (7, NARAVNO) (veli countdown: još 9 dana, 5 sati, 14 minuta i 9 sekundi, u trenutku pisanja), 5. P!nk u Ljubljani (&%~##@$#€$%) s Muc... a siguran sam da će još puno lipih stvari iskrsnut... YAAAY, can't wait!
S Deathly Hallowsima završavam s poslom
i vado via Brač s Miđom na 10 dana... pa s Muc u Rogoznicu (hvala vam oboma na inviteu ;) ) na 10 dana, pa je Norah Jones u Puli 10.8., s koje idem dritto na Zverinec (otočić kod Zadra) sa starcima 10 dana... Yooohww!!! Ima da dođem ko crnac na maturalac (Grčka, 10 dana za promjenu! XD) A di je još rolanje i bicikl po Jarunu, kojih mooora bit, nema veze kolko god crknut bio od posla! (obećajem si!)
A sad se bacam na sastavljanje (podužeg) to-do lista, a onda polako rješavanje jedne po jedne stavke... *wave*
PS. Prošo sam s 5.0... *goes to the nearest brige to drown himself*
Al, dobro, dokazo sam sam sebi da mogu. B)



Post je objavljen 21.06.2007. u 18:20 sati.