Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

NAPOKON JE ZAVRŠILA OVA ŠKOLSKA GODINA! :))))))))

Pozdrav svima!wavewave
NAPOKON JE ZAVRŠILA OVA ŠKOLSKA GODINA! JEDVA SAM DOČEKALA!
Ujutro sm bila na plaži i u F1 s društvom,bilo je super!thumbup Onda smo otišli na jedan sat hrvatskog i svi su nas profesori pustili.smijeh Poslije toga smo opet otišli na plažu,tamo se isprskali vodom. Neki su se i kupali,ali meni je Dunav preprljav pa nisam htjela,a i zmija ima. I nakon plaže smo opet svratili do F1. Danas je vrijeme i više nego gozno...nemam pojma koliko je stupnjeva,ali preko 35 sigurno!headbangbang Ja sam dobila malo bojice,kasnije idem i u solarij,ali sam u licu izgorila.smijeh
Ne mogu vjerovati da je napokon ovaj pakleni prvi razred završio!smijeh
Evo nešto o No Name-u...

PONOVO?!

Image Hosted by ImageShack.us

Prva menadžerka grupe "No name" Nina Marković sa svojim "čedom" u pregovorima o nastavku saradnje

Nekada veoma popularna TV voditeljlka Nina Marković, koja se zbog porodičnih obaveza prethodne dvije godine povukla iz medija, "upecana" je protekle nedjelje u Podgorici sa svojim nekadašnjim "štićenikom" Danijelom Alibabićem iz grupe "No name" dok su ćaskali uz prvu jutarnju kaficu.
Naime, Nina je bila prva menadžerka grupe "No name" i po mnogim ocjenama najzaslužnija je za njihov meteorski uspjeh. Iako je njihova saradnja bila plodonosna, poslije određenog vremena putevi su im se razišli i, kako su tada tvrdili, prekinuli su saradnju, ali ne i kontakte!
Inače, Ninu ćemo za pnekoliko mjeseci ponovo viđati pred televizijskim kamerama, ali još uvijek je neizvjesno da li će nastaviti da radi na svojoj matičnoj televiziji RTCG, ili će, kako se "šuška", biti jedno od pojačanja "Atlas" televizije, za čega postoje velike šanse, jer je sadašnji glavni urednik "Atlasa" Velibor Čović bio nekadašnji Ninin urednik u RTCG-u.
Da li je ovo druženje bilo samo prijateljsko ili su "nonejmovci" odlučili da ponovo "aktiviraju" svoju nekadašnju menadžerku kako bi album prvijenac promovisali na pravi način, ostaje da se vidi. Dok njihov album ne izađe, što će biti za desetak dana, vjerovatno će sve biti neizvjesno, a onda ćemo vidjeti kakvu strategiju su "bezimeni" osmislili.


Ljudi,lijepo se provedite u ova dva mjeseca...ako idete negdje na more,još bolje!smijehthumbup
Pozz&pusawavekiss

P.S. Danijel je Lejli Hot (djevojci...valjdasmijeh) radio tekst i glazbu za Sunčane Skale "Nove zvijezde" pa poslušajte pjesmu 10.7.smijeh Pjesma se zove "Suza stihova."


Post je objavljen 21.06.2007. u 18:47 sati.