Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/globalnozatopljenje

Marketing

Vicevi i spot

Sjedi Ivica u autobusu, čita Sportske i drži podignut kažiprst desne ruke vertikalno gore (u visini glave). Neki djedica stoji pored njega. - Sinko, 'ajde me pusti da sjednem. Bole me noge. Ivica šuti, sjedi, čita, i drži kažiprst na gore. - Sinko, pusti me da sjednem, molim te. Ivica šuti, sjedi, čita, i drži kažiprst na gore. - Dječače! Pa, pusti me da sjednem. Ti si mlad, izdržat ćeš. Ivica šuti, sjedi, čita, i drži kažiprst na gore. - Pa dobro, ako me već nećeš pustiti da sjednem, kaži mi zašto držiš taj prst prema gore? Ivica, onako odsutno, pogleda u svoj ispruženi kaziprst, te kaže: - O, izvinite..., - savije kažiprst, ispruži srednji prst, i nastavi čitati.


Došao mali Ivica u javnu kuću gdje ga Madam upita: - Mali, što ti hoćeš? - Hoću onu koja ima AIDS, - odgovara Ivica. - Ali to je vrlo opasna i zarazna bolest. - Nema veze, ja hoću baš nju. - Dobro, pričekaj. Čeka Ivica i razmišlja: - Sad ću ja dobit AIDS, pa ću obradit tatinu sekretaricu, pa će ona dobiti, pa će tata sekretaricu, pa će on dobit, pa će tata mamu, pa će ona dobiti, pa će susjed mamu, pa će vidjet on kome je probušio loptu.


Učiteljica je zadala učenicima domaću zadaću i to da napišu priču na temu "Zašto krava tužno gleda". Kad je došao kući Ivica se požalio djedu da ima domaću zadaću, a ne zna kako sastaviti priču, a želio bi se i igrati. Djed kaže Ivici da se ode igrati, te će mu on to sastaviti. Slijedeći dan učiteljica traži od učenika da pročitaju svoje radove. I tako dođe red i na Ivicu. Ivica čita: - Zašto krava tužno gleda? Draga učiteljice, kad biste Vi svaki dan jeli samo travu, kad bi Vas dva puta dnevno za sise vukli i jednom godišnje jebali i Vi bi ste sigurno tužno gledali!


Tražila učiteljica od djece da sastave pjesmicu. Ivica odmah digne ruku i
kaže: "Sjedi Mara usred čička Vidi joj se cijela pička." - Fuj,- kaže učiteljica, - ne smiješ u pjesmu stavljati tako ružne riječi. 'Ajde da si bar stavio p... pa bi svi znali o čemu se radi, ali ovako... Sutradan na isto pitanje opet se javlja Ivica sa pjesmom:
"Hladan vjetar poljem piri a Perici kurac v..."



Lordi-Zapalit ću sve




Post je objavljen 21.06.2007. u 15:12 sati.