Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotmalegimnazijalke

Marketing

Previše suza bilo je na našem rastanku...

Danas ste terbali vidit situaciju na korzu!Imali smo plač-party.
Prvo su u razredu plakale Marinela,Martina i Leana jer je Marineli i Martini profa iz matiše zaključile 2,a one su mislile da će imat 1!Od sreće su plakale.Nemojte se čudit,jer nije ti baš svejedno dal ćeš ić na popravni ili ne.
Onda kad je završila škola(u 9) smo išli na korzo.Skoro svi iz mog razreda su išli na kupanje,a ja nisam uzela kupaći,jer nisam znala da ćemo ić.Ima još jedan razlog zašto nisam išla,ali nije baš primjereno da pišem to po blogu.
Onda e Leana opet plakala,jer ona isto nije mogla ić jer je morala pospremat sobu u domu.Skoro sam se i ja rasplakala kad sam nju vidila.
I onda joj je par cura odlučilo pomoć na brzinu pospremit sobu tako da može ić s njima na kupanac.Jer,skoro svi su iz Rijeke,i preko ljeta se mogu vidit svaki dan,a ona je iz Buzeta...pa to nije moguće.
I onda kad su one krenule na stanicu da idu u dom,ja sam se morala s njima pozdravit,i onda sam ja počela plakat.Mislila sam da neću,ali se jednostavno nisam mogla suzdržat.I ond je opet Leana počela plakat.
Dečki iz razreda su samo gledali u čudu,sva sreća da nije Filip bio jer znate kako bi on reagirao.
Ajme ljudi..kad sam se napokon sa svima izgrlila,išla sam još jednom pozdravit Lidiju,Klaru,Sandru i Doris koje su si kupovale sendvič za na more,ja sam uletila i samo sam im rekla bok,jer sam opet počela plakat i nisam više mogla ostat.Išla sam na željezničku,i onako..plačem po putu..ljudi me gledaju...
Rekla mi je razrednica da je svim profesorima žao što odlazim i da se new mogu načudit tome.Onda još ovo na korzu,svi ono viču,a jebeš šah,pusti šah.Skoro sam rekla da ću ostat,jer kad vi vidite te divne ljude..koji se tako brinu...kojima je stalo do vas.Još je razrednica dodala: nadam se da ćeš se predomislit.Jer 29. idemo po ocjene i tad ćemo uzet papire..i selim se u delnice.

Kako mi je žao što odlazim.......ali šah je ono što volim.Isto tako bi mi bilo žao da ne vidim frendvoe sa šaha.

Ja ću stavit anketu,pa da vidimo tko je jači,šahisti ili moj razred.



bigoo.ws



Moj dragi razrede!!!!Volim Vas svih jako!!!!I hvala što ste mi 1. razred učinila najljepšom godinom u mom životu

Post je objavljen 21.06.2007. u 13:38 sati.