Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Telefonska sjednica Vlade

Bi li meni netko objasnio što je to ´Hitna telefonska sjednica Vlade´? Mislim, što je to točno i kako to izgleda? Jer ja stvarno ne kužim. Hitna – telefonska – sjednica – Vlade??? Ne, uistinu ne kužim, ovo mi je fakat misterij.
Kužim kad kažu – Vlada zasjeda. Recimo to još kužim jer na TVu vidimo 7 patuljaka pardon ministara posjednutih oko okruglog stola, a na čelu Snjeguljica pardon Artur ovaj Premijer u svojem najboljem odijelcu, sa dva – tri otkopčana dugmića na košulji, a božemoj - da se vidi kako oni tu ipak rade. Pa pred njima sve neki laptopići, sve neka čuda najnovije tehnologije, pa u ručicama kemijskice, pa Čobi sve gleda gdje je utikač za struju al´ga sram upitat rofl pa okolo papiri letu, pa se nađe i koja boca mineralne, pa kavica, a na sredini obavezni cvjetni aranžman. Pa onda Premijer ko fol nešto njima govori, pa i priprijeti prstom uz uzrečicu ´ima da te nema´ da se vidi kako je ful ozbiljan, a patuljci onda ko fol zapisuju bilješke da kamera vidi kako se tu fakat nešto radi.
E tu je sve jasno, to je prava sjednica Vlade, tu fakat vidiš da oni na stražnjici sjede na sjednici (stražnjica+sjediti na=sjednica) smijeh
Ali ovo – telefonska sjednica, ma koji kuac?! Otkud sad telefon u cijeloj priči?! Jel´to njih uopće tamo nema a na stolu telefon? Mislim, umjesto onog aranžmana? Pa tajnica trčkara okolo i prespaja? DrIvo u prozirnim kupaćima zove iz Kornata pa joj veli: Daj bogati spoji me s Ljubičićem nestalo mi apaurina! A razgaljeni Ljubičić negdi iz Kopačkog rita: Predsjedniče Vlade - ne se sunćati bez zaštitnog faktora 58!

Ili oni jesu tamo ali umjesto laptopa svi imaju telefone pa jedni s drugima komuniciraju na taj način? Pa recimo DrIvo s jednog kraja stola zove Jacu na drugi kraj stola:
-Alo! Alo Jaco!
-Hi-hi-hi-hi, reci Ivo, hi-hi-hi.
-He-he, Jaco, jel´nosiš he-he – grudnjak?
-Hi-hi-hi-hi, ju Ivo, hi-hi-hi-hi, zloćko jedan!
-ALO PREMIJERU ALO!?
-Pričekaj Jaco, ubacuje mi se Kalmeta nešto. E, šta je Božo?
-HE-HE PREMIJERU, JEL´ TO NOSITE HE-HE – MREŽASTU POTKOŠULJU?
-Božo, deder, deder pričekaj malo, imam Jacu na drugoj liniji.. Alo?! Alo?!
-Ovaj…
-E, ja sam opet, Ivo, nego di smo ono stali, he-he, a jel´ nosiš, he-he - tange?
-GULP! OVAJ.. PA DANAS SAM BOKSERICE.. OVAJ.. AL´ NA CRVENA SRČEKA PREMIJERU AKO BAŠ PITATE.. JELI..
-Ma ko je to!? Čobi!?! Čobi, jes´ to ti majketi!? (Psmtr#'8&*!!!) Čobi, deder, deder pričekaj malo, imam Jacu… na kojoj ono.. drugoj.. trećoj.. ne, čekaj, to je Božo.. četvrt.. Alo?! Alo?! Ko je tamo???

Jeboženusvoju ako to sve nisu gluvi telefoni! Jeli vama išta jasnije? Evo, tko mi suvislo objasni šta je to telefonska sjednica Vlade ma častim ga, častim ga, častim ga - Bitkom na Neretvi! rofl
(za eventualne promjene termina odgovara HRT)

Post je objavljen 21.06.2007. u 12:25 sati.