Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neobitchnazona

Marketing

Dora Paula

Slušam sinoć na vijestima: «Majka ostavila kćer na kućnom pragu jedne obitelji. Uz malenu je ostavila poruku-rođena 18. lipnja 2007. Obitelj koja je pronašla malenu je zaprepaštena. Sada je djevojčica u KBC-u Split.»

Pitam se kako je to moguće!?! Šta se mora dogodit da netko učini nešto tako odvratno, nemoralno, nekršćansko!?! Šta se dogodilo u glavi te djevojke/žene pa da je mogla ostaviti ono što je bilo dio nje na nečijem kućnom pragu!?! Pa jel ima ona osjećaje? Meni to nije jasno. Znam da će sad mnogi od vas reć da možda nije imala drugog izbora ili da je možda bolje tako, ali ja se ne mogu pomiriti s tim. Što joj je malena skrivila da ju je samo tako odbacila!?!

Image Hosted by ImageShack.us

Nikad to ne bih učinila. Smatram da se uvijek, ali baš uvijek može naći pametan izlaz iz situacije. Treba samo sjest i lijepo razmisliti o svemu. Postoje ljudi dobrog srca koji su uvijek spremni pomoć i ne traže ništa zauzvrat. Koliko izgubljen i sam moraš bit da počiniš očajnički čin!?!

Mislim da se ona kaje. Sad negdje plače i razmišlja o tome što bi bilo da... I to «Što bi bilo da...???» će ju zauvijek mučiti. Osim ako joj je srce kameno, ako nema usađene neke moralne vrijednosti.

Ne shvaćam gdje je pravednost. Netko tko zaista želi imati dijete ga ne može dobiti, a dobiju ga ovakvi odvratni ljudi. Zašto Bog podari nekome ono što ne želi imati?

Malenoj želim svu sreću svijeta. Sada joj je bolje. Sada je s ljudima koji ju zaista vole. Netko tko će se bolje odnositi prema njoj od onog čudovišta.




Post je objavljen 21.06.2007. u 09:54 sati.