Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/birtijaifaks

Marketing

Moj povratak među žive!!!

Pozdrav svim onima koji su tolko ludi i kojima je tolko dosadno da čitaju ovaj blog!!! Evo me nakon dugo vremena nakon nagovora moje cure, odlučio sam da napišem post. Nije da mi se nekaj posebno da ali ali.
Dobro treba sad odnekud priču početi.
Pa recimo da je kraj semestra, profači su malo ludi, a i mi studoši. Zamislite ovo čovjek kolokvira sve i samo mu matka ostane koju ni vrag ne može na ispitu proći. I kaj sad, dal da prijavim u devetom mjesecu iili ne, pitam se pitam. dal da padnem ili ne. he he he. ali pustimo sad te "slatke" brige po strani. Idemo mi po današnjim događajima:
Pa na primjer danas smo se malo kuhali na ovoj vrućini. i hvala Bogu kaj nam je stvoril nekok frika koji je zmislil klimu. ali da mu boga!! Zakaj ju nije del van nego samo u zatvorene prostore. Naravno kad sam s anom izašel van iz THE GAME-a nije nam bilo nimalo ugodno, dapaće užas, malo me znoj oblijal. A išli smo kupovati meni nekakve tam vrećice za noge, znate na kaj mislim, čarape. Ja sam tvrdil da ih nema da sam gledal, a ona je tvrdila da ih sigurno ima. i za čudo božje žene ko žene snađu se posvuda i u svakakvom neredu. he he he. I kaj je najvažnije uhvatila me mala prehlada, nadam se da me ne bude gnjavila predugo jer nemam živci za prehladu kad je tak lijepo vrijeme. Vidimo se bok!!!smijehsmijehsmijehparty



Post je objavljen 20.06.2007. u 23:02 sati.