Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freedumb

Marketing

gotovo je ,gotovo....GOTOVO JE

smijehpartyame meni sve san u skoli rijesila...stari moj predobro mi je sada ...mozak na pshu i tako te sheme koje stvarno nisu ono..neznan stvarno sta bi rekla.....ajme nisan normalna al stvarno nisan normalna!!!!jjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!to je to ..to je to...moran samo rec da u zadnje vrime mi je jedna osoba jako cudna .nerazumin sta ta osoba oce od mene.nije mi jasno.stvarno mi nije jasno.precudno je.cudna san ja .cudna je ta osoba.cudno je sve sta se dogadja izmedju nas .nebi ljudi virovali ni da van sad to kazen.....al ni necu tako da.al ozbiljno sve je cudno i kad prican s njon i kad se gledan s njon i kad se zajebajen sa njon.nerazumin.jebenti.ja se samo nadan da nije nista.bilo bi preuvrnuto da ima tu nest krivo.neke krive primisli kojih nebi tribalo bit.e.
ajmeee,sad kad razmisljan o tome...nekako mi je krivo,nemogu taj osjecaj opisat,mislin nije mikrivo nego...neznan kako da se izrazin.al dobro je.jos je dobro.e ka prosla san kemiju...jeeeeeeeesmijeh smijeh
ajme je san bila ljuta na glupu šegu (prof. iz kemije) nas kako mi je digla nervni zivac da to nisu jebene istine.molin te iman zadnje dvi cjeline asa i ona je mene tila bacit na popravni al je onda ka rekla...aj aj dat cu ti sansu.ma zamisli ti nje!!koja kuchka!!a bila san sad ovi vikend u zg-u i mogu van rec da mi je bilo bas lijepo...e.imala san nastup i virovali ili ne u Tvornici!! a gengsta,a! jebate vidila san nekog pankera koji je isto plesa!!thumbup thumbup ja zavarilaaaa!!!nisan mogla virovat stari moj ja se cila uzivilaaa.a dobro likplese,mislin,svaka mu cast_ma svaka mu dala!! abs san dobre volje...al moran van nesto rec _fali mi....uzasno mi fali.....pa vi to protumacite kako ocete.e.raspalo se sve .sve sta je moglo i nemoglo.
ajme sitila san se sta san tila rec!sve u svemu ja iden napravit sebi spejs i ono sve ga ja lipo uredila,ono,sama napravila pozadinu ono...SAVRSENO! prejebeno stavila jedan pjesmuljak i sve...i nas sta mi se desilo-govno se objesilo-ne,ma zajebajen se..uglavnon ja ga glupaca tuka krava glupa ka krpa to nisan sacuvala....pametnica prava ,jel da?to je to!al e da se to meni jedan put dogodilo ...dogodilo se dva jebena puta!!!dva!!!to samo ja mogu.ajme iman sad i msn brale je san luda,a?? ma dobro imala san ga ja odavno al mi se nije dalo unosit kontakte tako da ga nisan ni koristila nesto previse...pa ako ga ko oce evo van ga: zapantime@hotmail.com
p.s nerugajte mi se adresi....e. a sta cu kad ih iman krcato onda svaki put zaboravin i onda san ja to da ne zaboravin napisal lipo zapntime sa "n".
eto sad ste svi ludi jer imate moj msn.ajte pozzzz

Post je objavljen 20.06.2007. u 17:06 sati.