Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vragolasta2802

Marketing

IDEMO NA MORE SADA SVI, ČEKAJU NAS PLAŽE, VALOVI....

Ola!!
Evo, uhvatila sam malo vremena za pisanje novog posta!
Ovo će biti malo duži post, jer neko vrime neću pisati blog, ni odgovarati na vaše komentare...
Kao šta znate, lito je tu! I mislim da više neću imati baš vrimena za pisanje postova! Možda napišem još koji post, ali to kad budem imala vrimena...
Danas mi je bio malo naporan dan! Imala sam samo 2. i 3. sat! Ostatak dana sam bila slobodna! Šetali smo se gradom, išli na sladoled, na piće, slikali se.. i tako... Kupila sam novi kupaći, ali mi se baš ne sviđa (čisto smeđi je), pa ću najvjerovatnije ići kupiti neki novi. Samo ne znam kada. Nadam se uskoro.
Sutra je zadnji dan! Puno se toga planira! Jedva čekam! Najprije ćemo svi skupa, cili razred, ići na tvrđavu (malo se proveselitipartysmokin - pssst), a zatim idemo na kupanje naravno! Na ovoj vrućini ništa drugo nam i ne pada na pamet, nego to!!
Ovaj tjedan je bio suvišan. Ali nema veze! Meni je baš dobro došao! Jest da sam se malo umorila dok bih došla do škole, ali ok!
E, da vam se pohvalim da sam prošla s 5 ove godine! Nadam se da ću i ova dva preostala razreda, da se oslobodim mature! Samo da nisam za ništa učila ove dvi godine!
Sljedeće godine sam 3. razred! Jupi!! I onda još samo jedna godina i onda sam maturantica! Jeeee (hehe)! Ali još ću se ja načekati do toga, a do tada ću još uživati!!!

Evo malo slika, koje su danas uslikane:



Eto, toliko od mene.. Možda vam se javim kako je bilo zadnji dan! (Ako mi se bude dalo)!! A ako se vi meni želite javiti, možete preko msn-a!
A do tada... šaljem vam veliku pusu!!!



Post je objavljen 20.06.2007. u 16:53 sati.