Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing


.
(Bes)misao :)
.

Dvajstri i četrdeset je...doma sam prije sutra, a to mi se već mjesecima nije desilo. Kad sam se spremao van umio sam se pa sam brisao lice ručnikom istovremeno slijepo izlazeći iz kupatila. Čim sam iskoračio na hodnik ugazio sam nešto punom nogom - nešto veliko i mekano, nešto što je zaskvičalo ko prase i ugrizlo me za palac! Bio je to cuko, dražesna mjesečeva životinjica dobra ko kruh, baš bih mogao sutra napisati još jednu meni nevjerojatnu priču o cuki...

Bilo mi je žao cuke, zamislite prizor, sto kila slijepe gluposti stoji svom svojom težinom na jednoj nejakoj labradorici, trebalo je to izdržati, hej! A kujica premila je čak i u tom za nju toliko bolnom momentu bila suzdržana i nije me ugrizla jako, ćopila mi je zubima palac i stisnula ga je slabije no što bih si ja taj palac mogao stisnuti prstima - znači skoro nimalo - tek toliko da me upozori! Nigdje nisam bio čak ni ogreban tako me je nježno upozorila. Skroz sam se naježio prisjetivši se kako taj isti cuko s lakoćom skrcka tri prsta debelu goveđu kost u parampačad. U taj mah sam se baš istinski razniježio jer je ta draga životinjica tako obzirna!

Iako sam ja bio kriv, i iako je ugriz bio tako nježan, draga je kujica svejedno je bila skroz izvan sebe što me je ugrizla pa smo se jedno drugome ispričavali i umiljavali preko deset minuta. Kad je mudrica napokon shvatila da se u biti ja ispričavam njoj odjurila je ispod police gdje držim pseće kolačiće...

Tada sam izašao van. Veselo sam pozdravio ženu koja je moju majku prije nekoliko godina iz čista mira ganjala nožem. I ona je meni veselo otpozdravila. U tom trenu sam se sjetio kakvu sam luđakinju pozdravio i upitao sam se pije li kakve lijekove. Onda sam pomislio prisjetivši se njenog 'kornjačevskog' lica:

"Ta žena je ko suha šljiva - već petnaest godina izgleda potpuno jednako!"

Dakle, djevojke drage, recept kako da se starenje na vama nimalo ne primjećuje je vrlo jednostavan. Trebate samo izgledati beskrajno staro, hihihihihihihihi :)))


Vaš Ddadd :-)


Post je objavljen 19.06.2007. u 23:58 sati.