Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/welcometomysoul

Marketing

and i say to myself:"what a wondwrfull life"

Iako je već relativno kasno(kako za koga, ja se ustajem u pola 6 pa za mene je…), užasno je i pakleno vruće…. Usudila bih se reći i nesnosno. To je jedan od razloga zašto više volim proljeće od ljeta… ali eto, danas sam primijetila koliko dobra to sunce donosi.
Ležim poslijepodne u dvorištu, puštajući da me to sunce prži i pokušavam čitati(što je bilo poprilično otežano, opet zbog sunca). Pošto m to nije pošlo za rukom, ustala sam i odlučila potražiti nešto za pod zub… da samo znate što sam sve našla! Krušaka, jabuka, malina, jagoda i ribizla koliko ti srce hoće. Pošto to nisam uspjela sve strpati u sebe, odlučila sam se za nešto što još nisam probala. I uspjela samJ. Od prveJ … i sad uživam u džemu od malina…. Milina;). Kad sam se napapala, legnem natrag čitati, no opet sam brzo odustala.
Spustila sam knjigu pored sebe, pogledala u nebo i pomislila: «Bože, može li nebo biti savršenije, plavije, blještavije??». To savršenstvo «kvarila» su tek 2 sitna čipkana, gotovo prozirna oblačka… gledala sam to blještavilo neko vrijeme, sve dok mi se jedan od moja 3 mačića (ne moja- moja… mačkina-moja) nije popeo na facuJ. Da, da… klinjo mi je došao i popeo mi se na čelenku, prenuo me iz razmišljanja(dobro da je, jer da nije vjerojatno bi još uvijek vani uživala u svojim filozofskim mislima) i pozvao na igruJ.
Kako li je samo lijepo uživati u ovim dugim danima, iako su nesnosni zbog vrućine, bez brige oko ocjena. Sve izgleda tako lijepo. Do maloprije sam ležala vani, naravno sada već promatrajući zvijezde… ima li što ljepše od kombinacije zvjezdanog neba, kreketa žaba i cvrkuta cvrčka? Ako i ima, ja to tek trebam otkriti. A sad… sad idem natrag uživati u toj ljepoti. Ako ste u prilici, predlažem vam isto.
Nadam se da ćeš, kao ja (duuuugo mi je trebalo), shvatiti da nije potrebno puno za sreću. Nešto ti nedostaje? Uživaj u onome što imaš. Iskoristi to do maksimuma.
Ja budem.
Sad.
Odmah!
cerekSve vas volim, kao što je i za očekivati danas, kad je sve tako savršeno


Post je objavljen 19.06.2007. u 22:26 sati.