Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mallamaca91

Marketing

Poneki savjet za slomljena srca...

- Ne postoji čovjek koji nikad nije bio ili neće biti nesretno zaljubljen. To je sastavni dio odrastanja i razvoja. A zbog pretrpljene duševne boli postajemo zreliji i iskusniji.
- Ljudima koji pate obično pomaže kad pišu o boli. Mnogi pišu dnevnik kojem povjeravaju svoje osjećaje. To ih oslobađa i priprema za novu ljubav i novu sreću.
-Bol osobito teško podnose mladi. Jer samopouzdanje još nije sasvim izgrađeno i svatko misli da je bezvrijedan samo zato što mu netko nije uzvratio ljubav.
-Svatko tko voli, a ljubav mu nije uzvraćena, misli da mu životna sreća ovosi o drugima. No kad to preboliš i shvatiš da si sam kovač svoje sreće, osjećaš se snažnije i zrelije.
- Uvijek govori sam sebi da si poseban i jedinsteven. I to ne ovisi o tome voli li te netko ili ne.
- Razgovor s prijateljima o vlastitim osjećajima može ti i te kako pomoći. Većina će njih iz vlastitog iskustva znati što proživljavaš. Nikad se nemoj pred drugima sramiti svoje boli.
- Ne pokušavaj se odmah očajnički zaljubiti u nekog drugog. Najprije treba odbolovati, odtugovati, jer se osjećaji moraju smiriti. Tek ćeš nakon toga biti spremna na nove ljubavne osjećaje, koji će s vremenom naić na plodno tlo!

( text of OK! )... coments ....

Post je objavljen 19.06.2007. u 19:07 sati.