Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blackangel31

Marketing

EVO MENE...FLEGMA...

Tila sam vam javit da se bolje osjećam. Od zadnjeg posta sam se prominila. Skužila sam da je život prekratak da bi ga upropaštavali s nekim bedovima. Sada sam flegma…haha…Inače proša me taj, amo reć bed. Ali sada sam premorena fizički. Čoviče ne spavam baš, a posla ka u priči oko osmaške. Glavne organizatorice smo Ozana, Iva, Ivana i ja. I sve se to pribacilo na mene i Ozi. Ive, znam da sad misliš da sam sebična kuja, ali dušo reci ti meni šta si ti konkretno napravila. Napravila si cd (barem se nadam) i skupila si lovu od svog razreda. I nemoj mi molim te srat za ono danas u informatici jer viruj mi moga se neko od vas 10 tamo barem javit. Nije vas 10 tribalo radit taj posa. Nisi to tribala bit ti ili Ozana ali moga je neko. To nije bilo fer, skužaj. A ja sam planila jer stvarn nisam znala šta ću. Ej pukla sam više od svega. Nespavanja, vrućine, umora. Pa jebemu skužite me jednom. Ali ne, sada sam ja ispala neka glupača razmažena. Ali 15 puta sam pitala može li mi neko pomoć, molila sam. Pa jebemu moga se neko udostojit javit. I danas posli škole sam ostala radit. Ja sam napravila dosta za ovu osmašku. I ako mi neko riči prigovori, majke mi, bit će nereda. A virujte mi da ću imat dosta njih na svjoj strani. A oni bekavci su mi odma bnakon šta sam im podilila pismu počeli srat nešto. Ja ozbiljno kažem, bude li se kob unija ja ću napravit raspašoj. P.S. Iva ne kupi bazu od Smajića da će bit bolje… I još za moju Ozi. Ja tebe kužim, dala si 300 % od sebe uz sve ove tvoje obaveze. Koke stvarno si puno učinila.
Shvatila sam da u životu koliko se god trudiaj uvik će se neko pokušati progurati da bi na račun tvog truda nešto dobio i postigao, tj. da bi se istakao. Danas mi je godilo što sam razgovarala s jednom osobom i hvala mu šta mi je ukaza pravu vrijednost pravog rada. I bez obzira na sve odlučila sam ići do kraja sa ovom osmaškom. Kad sam počela završit ću je.
Ljudi javit ću vam kako je prošlo na osmaškoj… Pozdrav Cicki, Ozani, Hani, Marini, Matea P., Mini, Matea (buca), Dupli, Antoniu, Mexu, Mislavu, Ivoni, Smajiću, Luki (skejteru) …. I svima koje znam i ne znam…. Lol…


Post je objavljen 19.06.2007. u 16:57 sati.