Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shock555

Marketing

ŽENE KOJE NISU BARBIKE I ŽRTVE SEXIZMA

Ovo mi je uljepšalo dan i rastegnulo osmijeh od uha do uha.

Da neke žene prvenstveno gledaju na sebe kao na ljude a ne na sexy pičke, seru i smrde poput svih nas običnih smrtnika a pritom ne pate od kompleksa manje vrijednosti nastojeći nas uvjeriti da su rođene bez analnog otvora, da se bave normalnim aktivnostima a ne sapunicama, kuhanjem i čitanjem cile, bile, kozmopolitana i sličnih pizdarija, dokazuje i ovaj članak.

ZAKON ŽENA





...- Bibiana Steinhaus

Njemica Bibiana Steinhaus postat će prva žena u povijesti koja će suditi u profi nogometnoj ligi. Bibi će za početak pravdu dijeliti njemačkim drugoligašima uz pomoć muškog trojca.


Policajka Bibiana Steinhaus ući će u povijest kao prva djeliteljica pravde u profesionalnom nogometu. Njemački nogometni savez odobrio je licencu, a popularna Bibi će startati u drugoj njemačkoj ligi.

Kao prva žena u crnom, za početak će žute i crvene kartone dijeliti uz pomoć muškog trojca. No mješovite parove mogle bi ubrzo zamijeniti i čisto ženske sudačke postave.


Dvadesetosmogodišnja plavokosa čuvarica reda nije bez sudačkog iskustva. Pravdu je dijelila pet godina u regionalnim amaterskim ligama, pa joj uz policijsko iskustvo u rodnom Hannoveru neće biti teško uspostaviti autoritet na travnjaku.

"Vjerujem da će mi u suđenju pomoći iskustvo u policiji. Postavit ću se prema igračima strogo i pravedno, kao prema prosvjednicima tijekom G8 summita u Heiligendammu, gdje sam nedavno radila. Posebno sam sretna jer se napokon ispunio i san mojeg oca, koji je bio vrhunski sudac", zaključila je Bibi.



nadam se da nas ima više takvih!

detaljnije na net.hr

Post je objavljen 19.06.2007. u 15:52 sati.