Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pripadantebi

Marketing

DALMACIJO...............

Pošto se ovo već pretvorilo u nekakav prikaz zbivanja po Trogiru evo par sličica sa nedjeljne fešte. Slike nisu baš naj, ipak je bila noć a moj aparatić nije tako moćan. Pošteno san zanoćarila i zaključila da san ispala iz štosa, izgubila kondiciju. Uglavnom fešta je bila posvečena uspjesima trogirskih športaša.








NOĆ TROGIRSKIH ŠPORTAŠA

-Nogometaši HNK «Trogir» ušli su u drugu ligu i osvojili županijski kup
-Rukometašice RK»Trogir» zauzele su treće mjesto i osigurale plasman u europski kup EHF
-Rukometaši RK «Trogir» igrali su kvalifikacije za ulazak u prvu ligu
-Jedriličar Ante Botica postigao je zapažen uspjeh na svjetskom prvenstvu
Imamo mi još uspješnih športaša:
košarkaši
košarkašice
odbojkašice
auto moto klub
mali balun

Počelo je sa Zečićem, pa Coce





Bilo je dobre spize- punjeni pečeni gof- ( iman ricetu :-))) )
Nisan probala ali kažu da je bija dobar.





Grdović
Evo mene ljudi moji, doša san van na bevandu..........





I za miljun godina - MALARSKA HIMNA- I tradicionalna bakljada











vatromet





APDEJT;-))
( Za @grintavca)

PEČENI, PUNJENI GOF

Gof se marinira 24 ure.
Sastojci:
Gof u komadu, aromatične trave, poriluk, mrkva, selen list, selen korijen, komorač, divlja repa, peršin, papar, origano, svježi bosiljak,, kisela jabuka, morska sol
Gof se puni i peče sa navedenim sastojcima, uz dodatak obilja maslinova ulja. Tijekom pečenja polijeva se mineralnom vodom, dodatnim maslinovim uljem i solju.

Da se odma razumimo, ja ovo nisan probala!!!







Post je objavljen 20.06.2007. u 00:02 sati.