Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hasoialen

Marketing

Napokon....

Evo, došao je i novi post koji ste svi dugo čekali (moš mislit :D)!!! Ovaj se tjedan puno toga dogodilo... hm... da... Pa eto to bi bilo to :D Šalim se smijeh bio je jedan važan događaj: Thompson!!!!!!
16.6.2007: Trebao je biti koncert ali je otkazan zbog kiše. Sat vremena smo bili na kiši jer su hodnici bili poplavljeni. Nakon još sat vremena dođe mali auto ili kombi i viče da je koncert otkazan za sutra.
17.6.2007: Došli smo na tribine u 8 sati. Bili smo na zapadu gore, no nismo bili baš blizu. Čekali smo sat vremena kojih se činilo kao dva. Navijači na travi su non stop vikali ,,u boj, u boj!!'' a tribine ,,za narod svoj!!''. Neki su napravili krugove i u njima se nagurivali. A potom je došao taj trenutak. Thompson je izašao na pozornicu i počeo pjevat. Mislim da je prva pjesma bila... hm... ne mogu se sjetiti smijeh
Al bilo je odlično- cijeli se Maksimir tresao od naše pjesme. Bilo je oko 60 000 ljudi u Maksimiru sto posto i svi su vikali u sav glas. Ja sam svoj negdje izgubio :D. I to je uglavnom to. Evo jedan njegov spot:



P.O.Z.Z. I K.I.S.S. Kako kome :D

Post je objavljen 18.06.2007. u 18:37 sati.