Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/globalnozatopljenje

Marketing

Vicevi

Redarstvenik u noćnoj patroli. Na parkiralištu u jednom autu gori svjetlo. Primakne se on bliže i vidi tipa na prednjem sjedištu da čita i žensku na stražnjem sjedištu da plete. “Dobra večer.” “Dobra večer.” “Što ti tu radiš’” “Čitam novine.” “A ženska?” “Pa plete.” “Pa koliko ti imaš godina?” “Četrdesttri.” “A ona?” “Za dvanaest i pol minuta će imati osamnaest.”

Na obale Engleske stižu tri vikinška broda. S prvog se iskrcavaju grmalji, crvene kose, crvene brade, crvene bjeloočnice, po mač u svakog momka, skaču i trče. S drugog se iskrcavaju isti takvi. S trećeg se jedva iskrca njih nekoliko, blijedi, jedva se vuku, jedva drže glave. Vikne glavešina: “Svi s prvog broda danas pljačkaju i pale.” “Uuuuuaaaaahhhh!”, oduševljenje među prozvanima. “Svi s drugog broda danas ubijaju!” “Uuuuuaaaaaaahhhh!”, oduševljenje među onima s drugog broda. A javi se jedan s trećeg broda: “K vragu! Opet mi silujemo!”

Mali Ivica na satu matematike. Pita ga učiteljica koliko je dva manje jedan manje jedan. Ivica naravno ne zna. “Evo, Ivice, ako imaš dva jaja i jednog daš Marici, a jednog Katici, što će ti ostati?” “Ostat će mi kurac.”

Dolazi Mujo noću kući, a Fata ga čeka budna: “Evo mog Supermena! A gdje li si bio?” “Bili ja i Haso u kafiću i malo smo popili.” “Je li, Supermene, samo ste pili, a niste išli u kurve?” “Kakve kurve, jadna ne bila i zašto me zoveš Supermen?” “Samo Supermen i moj muž nose gaće preko hlača.”


Post je objavljen 18.06.2007. u 15:30 sati.