Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/riba2

Marketing

Tko voli štafete ?

Image Hosted by ImageShack.us


Savršen dan?Od kad sam u mirovini svaki dan mi je savršen.
Radim što me volja i kad me volja.
Savršen dan je za mene – potpuna sloboda.

Što me na ljudima prvo privuče?Boja glasa.Tako ljude i pamtim. Tek kasnije otkrivam ostale osobine i karakterne crte. Ako mi u prvom kontaktu taj glas izaziva nelagodu, nervozu, napetost – najčešće i ostane tako.

Koje me stvari živciraju ili smetaju kod drugih?Jako me smeta ne uvažavanje tuđih misli, osjećaja, odabira. Ono kad se netko čudi zašto pijem cikoriju a ne pravu kavu, zašto uživam u maslinovom ulju a ne u bućinom, zašto ne volim pretepena jela , to su jela ( variva itd. ) s vrhnjem.

Da morate birati biste li odabrali ulogu čovjeka koji ima novac i karijeru, a nema voljenu osobu pored sebe, ili ulogu čovjeka koji ne živi u obilju novca, ali pored sebe ima voljenu osobu?Jako teško pitanje. Kad sam ga prvi put pročitala pomislila sam to je lako – ljubav na prvom mjestu. Sad nisam sigurna. Je da je ljubav najvažnija na svijetu ali bez novaca, bez zaposlenja i ona polako nestane.
Dakle, ja bi ovce i novce. Tak se veli, posao, materijalna sigurnost i osoba koju ja volim a i ona mene …. teško, teško.naughty

Štafetu neću dalje nikom poimence predati, tko voli nek' izvoli.
Osobno ne volim štafete ali sad sam ovu dobila od mlade učiteljice iz Rijeke i željela sam ju odraditi. Jedna njena me još čeka.
Živi bili pa vidjeli…
kisskisswave

Post je objavljen 18.06.2007. u 14:40 sati.