Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teadeva16

Marketing

KAKVA SUBOTA

Hello svima!!!!!!!!!!!!wavewavewavewavewave

Ajme ova subota je bila recimo dobra,ma zapravo kada se sve skupa pogleda bila je jako dobra samo zbog kraja,ajme kako smo se naskakali.
Kao prvo,prije neko što počnem išta pisati,poruka za Denisa-PUNO TI HVALA ŠTO SI BIO UZ MENE U SUBOTU TJ. BIO MOJE RAME ZA PLAKANJE,AL STVARNO HVALA!!!!!!!!!!! Nemaš pojma koliko mi je to puno značilo. I prije sam te jako voljela kao prijatelja i doslovce kao svog brata,ali ovo je još više učvrstilo moje vjerovanje da si mi U PRAVOM SMISLU prijatelj. HVALAkisskisskisskisskisskisskiss

A sada malo na vedrije teme. LJUDI, pa još samo ovaj tjedan je škola i onda nastupa uživancija. Prvo me čeka maturalac,a nakon toga more,jeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Nadam se da ću do kraja praznika položiti vožnju,jer to se je malo sve otegnulo,ali nema veze.
Aaaaaa jedva čekam maturalac.partypartysmokinsmokinsmokindeaddeadzujozujozujozujo
Danas je bilo supuć u školi. Na satovima skoro pa ništa ne radimo. Ovi koji nemaju zaključeno odgovaraju,a mi ostali sjedimo na satu onak tek toliko da smo u školi. Nadas smo pod tjelesnim mogli raditi što smo htjeli,a pod vjeronaukom nas je pustila van. Iz matematike smo sa svime već gotovi i ja stvarno ne znam kaj ćemo mi raditi ostalih 5 sati ovaj tjedan,al dobro.

Ajd ljudi čujemo se,nadam se da malo češće nego u zadnje vrijeme. PUSA SVIMA,A POSEBNO DENISU!!!!!!!!!! kisskisskisskisskisskisskisskiss


Post je objavljen 18.06.2007. u 13:47 sati.