Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/derzafanistori

Marketing

Danijel Reškovac, ti si moj idol!

Tko je Danijel Reškovac, pitate se?

To je mladi gospon koji piše kolumnu "Matrix iliti glavu u pijesak" u mom voljenom GamePlayu (još neke biografijske informacije dostupne, npr. ovdje).

Dakle, iako patim od nedostatka vremena baš kao i svi ostali ljudi koji u svom danu žele nešto obaviti, tu i tamo uspjevam odvojiti vremena za moju veeeeliku ljubaf - igranje rpg-a na pc-u. Ne pratim baš nove naslove jako ažurno, ali se opuštam uz provjerene masakre i zagonetke, udarajući brigu na veselje po čak i sat vremena (!) u komadu u rani noćni sat nakon stavljanja djetešca na spavanje, a prije padanja u nesvijest u pripremi sutrašnjih novih radnih pobjeda.

I tako, rupe u praksi popunjavam teorijom, pa mi je GamePlay s vremenom postao nasušna potreba kojom bar prividno smanjujem jaz između želja i mogućnosti, a u GamePlayu - vidi vraga! - ima i stvari zanimljivijih od pukih novosti i recenzija. Otkad uzeh pretplatu (da, pretplatu!!!) otkrilo se da ponajviše uživam u bistrim i intelektualno stimulirajućim tekstovima gospodina Reškovca, upakiranim u humoristično-ironičan ton i dobroćudnu naivnost. Najčešće mi se dogodi da nakon užurbanog otpakiravanja friške novine, odmah otvaram njegovu kolumnu, a o nekim idejama kojih se dotakao razmišljam i mjesecima nakon čitanja.

Konačno, da zaključim, u zadnjem je broju napisao tako dobar osvrt na softversko piratstvo da sam zaključila da je dosta toga da ga obožavam u potaji i samoći, pa ću tu idiosinkraziju konačno guknuti naglas:

Danijel Reškovac, ti si moj idol!

A vi ostali, samo da znate, za GamePlay isplati se dati 18 kuna, baš i kad bi se u njemu nalazila samo Reškovčeva kolumna.

Post je objavljen 18.06.2007. u 11:18 sati.