Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thetwinsdeathgame

Marketing

Hello to world, again I woke up and cried a sea of tears

Ova prica pocinje kada jedna nova ucenica,Aquamarine iz Australije stigne u Hogwarts.Prica je kao i sve druge, ali glavni lik je- Aquamarine Lily Riddle. Ucenica je prebacena u Hogwarts zbog svojih "nadnaravnih" sposobnosti, razgovaranja sa mrtvima te komunikacija sa raznim bejacima nepoznatim bicima. Sada je proslo vise od deset godina kada se ta ucenica skolovala u Hogwartsu. Netko je pretrazivao Filchovu sobu zapljenjenih stvari. Tamo je netko pronasao dnevnik jedne Slytherinke. Bio je zakljucan.
«Alohmora!»
Otkljucali su ga i poceli citati......
Govorio je o petasici na godini s najpoznatijim ucenicima Hogwartsa u to doba. To su naravno bili Harry Potter i njegova druzina te Malfoy i njegova druzina. Aqua je ucinila nemoguce. Spojila je nespojivo, spojila je- Malfoya i Pottera kako bi uz njihovu pomoc nadvladala one duhove i mrtvace u njenoj glavi. I dakle oni su pročitali uvod (sada ovo o cemu govori). Uzeli su dnevnik i poceli citati ga u Slytherinskoj drustvenoj protoriji. Dnevnik je pocinjao...


---That voices are killing me, again---

"Opet sam se probudila sva mokra nakon istog sna. Svi su jos spavali pa sam odlucila otici u drustvenu. Sjela sam i pocela razmisljati o snu. Nakon nekog vremena u sobu je usla zabrinuta Pansy.

«Pa gdje si ti, znas da sam izludila od brige?!?»

«Pansy daj se smiri pa ti dobro znas da uvijek ustajem prije tebe i da te uvijek cekam u drustvenoj!!»

«Aha, ali ipak...»

Tada je Pansy stala pricati. Ja sam buljila u kamin jos uvijek razmisljajuci o snu. Odjednom am ugledala ruku ispred lica. Trznula sam se i Pansy je opet pocela s pitanjima.

«Si ti dobro???»

«Jesam... pa znas ima jedan san... sanjam ga vec tjedan dana, a cini se tako stvarnim ko da ce se svaki cas dogoditi.......I...I ti glasovi me proganjaju...»

«Pa hoces mi reci o cemu se radi??»

«Ne znam odkud da pocnem...»

«Od pocetka, od pocetka!!!»

«Ok!! Evo... pa znas onu moju tajnu sa komunikacijom s drugim svijetom... Svake noci vidim neke ljude... jednu zenu koja izgleda kao neka bozica, sva u bijelom i jednog muskarca u crnom,a iz njega kao da zraci neizrecivo zlo...kada se oni krenu poljubiti sve mi se zamagli i pocnu se mjesati boje. Nakon toga vidim rusevine nekakvog hrama... onda me zablijesne bljestavo bijelo svijetlo... i odjednom se stvori neka zena koje zeli dva djecaka potopiti u mocvari i govori o nekoj kletvi, a najgore je sto sam s tom zenom razgovarala na jednoj seansi... Ona je mrtva, ali izgleda kao da zeli ubiti dva ziva bica!!! I stalno ponavlja DEEP, DARK WATER... i nakon toga vidim sebe kako tonem u mocvari...»

Prije nego sto sam dovrsila u drustvenu su uletjeli Malfoy i naravno za njim Crabbe i Goyle raspravljajuci o nekim nevaznim stvarima. Dosli su do mene i Pansy

«DEEP, DARK WATER, DEEP, DARK WATER» cula sam glas u svojoj glavi. Vise nisam mogla kontrolirati svoje tijelo. Slika mi se zamaglila. Vidjela sam samo obrs lica ONE zene i onesvjestila se. Poslije toga samo sam osijetila kako mi voda ulazi kroz usta i nos. Tonem, tonem... Bas kao u snu...


---NASTAVIT CE SE---

Image Hosted by ImageShack.us





Post je objavljen 17.06.2007. u 19:45 sati.