Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Ja lijena i debela.....


Prozvali su me da napišem novi post. Jer, da vam je ovaj dosadio. I meni je. A nemam pojma o čemu bi pisala. Svi ste nešto u revijalnom tonu ili kuhate (a toga mi je već navrh glave, mislim mog kuhanja).

A ja sam bezveze. Zašto? Pa ljeto je došlo, svi idu na more. Svi, osim mene. Eto, danas je i Lav otišao ne more. Doduše, ne baš kupati se (ali, malo hoće) nego raditi, ali.....diše tamo onaj slani zrak! Grrrrr!
I kumovi (jedni od mnogih, ali sa ovom kumom sam svaki dan na poslu) otišli u Karlobag. Nije baš turistička Meka, ali je more!!!!

Samo sam ja danas radila! Zato poslijepodne nisam baš ništa. Malo "poravnala kičmu" i "odmorila oči", pa blog, pa kava, pa blog, pa bratićevi klinci, pa opet blog...... Ah, naravno, zaboravila sam jelo. Opet.
Obilo mi se o glavu ono što sam pričala kako ja, srećom, nisam sklona debljanju pa mogu jesti, jestinjami.....Aha, malo sutra! Za dva tjedna 3 kileheadbang! I, sad imam problem. Na stranu to što mi smeta vlastiti trbuh, na stranu i to što se ne smijem pogledati u ogledalo, ma, šta ogledalo! vidi se to i izbliza, nego je problem garderoba!!!! Sve mi hlače uske, tijesne....a za posao mi zaista trebaju udobne. A, ne daj Bože, da moram nekud ići!!! Bila sam na nekoj sahrani prošli tjedan, jedva se uvukla u crne hlače....

A već sam rekla da nisam karakter. Ne mogu si pomoći, kad sam gladna meni je slabo, ruke mi se tresu.... i onda moram jesti odmah, ko mala beba. I ne pomažu meni neke "varalice". A, ne! Ja moram jesti u smislu da upotrijebim svih 32 (dobro, nemam više toliko, 28) zuba. Pogotovo ujutro na poslu i naveče. A volim jesti raznovrsnorofl. Dakle, ako je "lovačka večera" (tko što ulovi u frižideru) onda tu mora biti barem dvije vrste salame, nešto suho, čajna ili buđola ili špek, sir, namaz.......grozno!!! Jako nezdravono!

I, kako da ja sad skinem te kile?!!! Da bar ne ide dalje! Doduše, Brdo je još tamo, nije loše za liniju.......

Post je objavljen 17.06.2007. u 20:13 sati.