Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/notunderstood

Marketing

Napokon je lijepo vrijeme. I jako me veseli ovo sunce. Sve je nekako bolje kad osjetim kako me prže njegove zrake. Ljeto je stiglo u grad.

Sada već službeno nemam dečka. Malo sam ljuta i povrijeđena zbog svega, ali prolazi me. Prva dva dana sam samo razmišljala o toj vezi i zašto je tako završila. Al sad mi je već svejedno. Čini mi se kao da je sve davna prošlost. I nema nikakvog smisla da se zamaram glupostima.

Inaće, ne volim baš 6.mjesec. Nikako da prođu svi ti ispiti i za ništa nemam vremena. Fali mi sunca. Neki dan sam razmišljala kako to vrijeme brzo prolazi. Kao da je bilo jučer prijamni i ona išćekivanja budućnosti. Nisam ni trepnula, a već je gotova treća godina faksa. No napokon mi je krenulo na faksu. Dala sam par ispita i sve mi je nekako lakše.

Frendica radi tulum idući mjesec. Jedva čekam. No imala je čudnu ideju. Rekla mi je da bi se mogla malo zabavit sa frendom, sad kad sam slobodna. Baš me šokirala. Izbjagavam petljanja s fendovima. Predugo se znamo. Mislim da bi kasnije bilo malo prečudno se družit s njim.

Ma imam ja bolju ideju. Hoću vidjet NJEGA. Da malo razbije ovu monotoniju. I puno me razvedri. Onako kako samo on to može.


AvatarMagic.com






Post je objavljen 17.06.2007. u 16:17 sati.