Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/doors4ever

Marketing

subota..

Hmmm…subota…otkud da počnem? počela je radno, naravno..celu kuću sam morala čistitit, sama! Al, dobro, preživela..onda sam morala iti crtat si programe, pošto jih 7 moram napraviti za utorak, pa kaj nebum onda se v pondelek..i zasednem se ja za komp i mislim si, bum išla, evo ve, začas..i dok sam ja tak razmišljala već je prešlo dosta vremena i morala sam iti z bratom pit k jednome tipu..tak da, nikaj od programi..mislim, je, mogla sam ja ostati doma i crtati, pa piti tek dok si nacrtam..al..mislim..ono..znate kak je to..dok ti več alkohola fali..
No, znači, i tak smo išli pit k tome tipu…pošto je bil sam doma pak je napravil feštu..počelo je čist normalno, znači, pilo se, pušilo, muzika do kraja i tak..
Eh..a onda se prešlo na borbu z jastukima (ja vs. Meki) v kojoj sam, naravno, največ ja nastradala..ja jadna..al ja bum se osvetila! Nastavilo se z pametnim zaključkom mojega frenda da se meni meša! (Mislim, halo, bilo je vreme kaj skuži)
Hm..kaj je onda bilo..aha..kak smo mi bili na katu, a wc je dole..tipu se ne dalo iti tak dalko kaj obavi nuždu pak je dišel na balkon koji je okrenuti na vulico i tam obavil nuždu, a pritom pokazival kak se pleše bez hlači i gaći.. nastavilo se z razbijanjem svih čaši koje smo imali..po vulici i po sobi i seposud..dobro kaj smo več se spili pak su nam čaše ne trebale..nadam se sam da ti ljudi imaju denes s čega piti..je, nesmim zaboraviti da me braco fural na motoru.. u biti, onome jadnome mopedu..hehe..al bilo je fora..ono postiže brzinu fakat ono, svaka mu čast..no, i znači, kak smo ne meli več pijaču, nastavili smo piti na mesapu..to vam je kao nekši sajam poduzetništva v nedelišću..al kaj si nete nekaj mislili kaj smo mi tam traktore gledali..iskali smo prvoga šatora pod kojm bumo pili..al ne bilo mesta pak smo dišli tam v nekšu kmicu de je niko ne smetal..i opijali se..i vrhunac večeri je počel dok smo se tajči i ja, već po običaju počele gubiti i glumiti onu žensku z filma superstar..i je! Nesmim zabiti da me je gospodična tatjana (čitaj moja best frendica) vgrizla za rame radi čega sam pretrpjela užasne bolove..i ne mogla spati! Platit ćeš ti to meni..i kao šećer na kraju, moram, jednostavno se moram pofaliti s tim da sam si kupila balona od SPUŽVE BOBA..u biti ne, tajči mi ga je kupila, al za moje pare..aha..je je..onoga maloga..i ve sam faca!i onda smo ja i lana odlučile oko 1 da idemo doma, mislim, k lani i tam gledale nekšega horrora..jer se nem je ne več pilo, društvo se razišlo sikam..nekoji ne bengo, nkoji fumat, nekoji v royal..i tak..i koji je zaključak? Bilo je čist vredu! Mislim da bi mi na motorijadi bilo čuda lepše, al pošto je niko ne štel iti..morala sam se zadovoljiti s subotom v nedelišću nakon neznam kolko vremena..i tak..ve stvarno moram iti crtat programa! Ajde..vojim vas…cerek

a je.. to mje jedna od najjj pjesmi..
PAINT IT BLACK

I see a red door and I want it painted black
No colors anymore I want them to turn black
I see the girls walk by dressed in their summer clothes
I have to turn my head until my darkness goes
I see a line of cars and they're all painted black
With flowers and my love both never to come back
I see people turn their heads and quickly look away
Like a new born baby it just happens ev'ry day
I look inside myself and see my heart is black
I see my red door and it has been painted black
Maybe then I'll fade away and not have to face the facts
It's not easy facin' up when your whole world is black
No more will my green sea go turn a deeper blue
I could not foresee this thing happening to you
If I look hard enough into the settin' sun
My love will laugh with me before the mornin' comes
I see a red door and I want it painted black
No colors anymore I want them to turn black
I see the girls walk by dressed in their summer clothes
I have to turn my head until my darkness goes
Hmm, hmm, hmm,...
I wanna see it painted, painted black
Black as night, black as coal
I wanna see the sun blotted out from the sky
I wanna see it painted, painted, painted, painted black
Yeah!



Post je objavljen 17.06.2007. u 13:28 sati.