Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/globalnozatopljenje

Marketing

Nekoliko viceva

Došao narkoman kod popa u crkvu da se ispovijedi:
Pope, imam jednu dobru i jednu lošu vijest da vam kažem.
Ajde prvo dobru - reče pop.
Ostavio sam narkotike - kaže narkoman.
Odlično, vidiš da se može kad se hoće - kaže pop.
A koja je loša? - upita pop.
Ne znam gdje sam ih ostavio!

Bio mujo na ljetovanju u Indiji i preživio tsunami. Malo kasnije zove ga Fata da ga pita kako je, treba li mu odjeće, hrane... A Mujo će na to: - Ne treba mi ništa, samo mi treba tvoja slika da pokažem što je prava tragedija.

Obilazi gazda tvornicu i ugleda momka kako prekrštenih ruku sjedi pored stroja. - Zašto ti ne radiš? - strogo će gazda. - Boli me glava. - odgovori momak. - Aha. E, kada ja imam glavobolju, odem kući, opalim ženu i onda radim k'o stroj. - objasni mu gazda. Nakon dva-tri sata primjeti šef onog momka da vrijedno radi za strojem pa ga upita: - I, jesam li bio u pravu? - Ma znao sam ja da ste vi pametni, ali da vam je supruga onako susretljiva i darežljiva... To nisam mogao ni sanjati!

Liječnik dođe na farmu poroditi ženu i u kući je zatekne samu s petogodišnjim dječakom. Na farmi nije bilo struje pa liječnik zamoli petogodišnjaka da drži lampu dok ovaj pomaže njegovoj majci. Nakon dvadesetak minuta rodi se dijete, liječnik ga uzme, podigne i udari po stražnjici kako bi pospješio prvi udah. " Udri ga opet" poviče petogodišnjak "tako mu i treba kad se tu zavlači!"

Žena sretne muža za Valentinovo s buketom cvijeća u ruci i sva nasmijana upita: ''Dragi, to cvijeće je za mene ?''
Muž odgovori: ''Ni govora, to je za tajnicu.'' Žena poludi i kaže ''Prasac, njoj cvijeće a meni kurac'' Muž hladnokrvno odgovori: ''Hoćeš zamijeniti ?''

Post je objavljen 17.06.2007. u 12:53 sati.