Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/7b0legends

Marketing

Biologija ( Mario i Dabar odgovaraju)

Bok ljudi!
Uskoro završava škola naughty( jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) naughty Još samo 4 dana nas djele od zadnjeg školskog zvona kojeg će mo čuti u 7 razredu. Ljudi ,pa mi smo već u 9. mjesecu osmaši, 8 razred. Uzor svim drugim razredima. nutNajgori razred na školi nut.
Ali ipak smo ova 4 dana još sedmaši koji se moraju boriti za svoje ocjene, dobivati što bolje ocjene iz odogvaranja i testova, te se lijepo ponašati kako ne bi zaradili ukor.bang
Tako su Tomislav Maljur ( zvan Dabar) i Mario Loina u četvrtak odgovarali biologiju. Bilo je to grozno, groznije čak i od prošlog odgovaranja. Ali zato je bilo puno smijeha i zabave jer takve gluposti mislim da nikada u životu niste čuli. Ali nije to sada najvažnije. Ovaj sam vam post krenula pisati kako bi znali što Dabar čita.zijev Znam, do sada ste mislili kako će ovo biti super i zanimljiv post, a ja vam sada krenem pričati što Dabar čita, ali ne brinite nije ovo post o nekim glupim knjigama zijev. Pa da se i sami uvjerite u to pročitaj te što u nastavku slijedi:

Naši veličanstveni dečki odogvaraju biljke ( to je gradivo koje smo mi zadnje učili). Profa ih je krenula pitati. Sve su znali di prva 2 pitanja, a onda kao da ih je nešto udarilo u glavu. Više nisu imali riječi s kojima bih mogli odgovoriti na pitanje. Stalno su govorili: NE ZNAM KAKO DA TO KAŽEM. Pa im je profa počela govoriti kako ona po izražavanju zna tko čita puno knjiga i lektiru što je najvažnije ( moš si mislit), a tko ne čita niti stripove. Pa je razgovor ( donedavno odgovaranje, ali je valjda profa shvatila da od odgovaranja neće biti ništa pa je nastavila razgovor) tekao ovako:

Profa: Mario šta ti čitaš?
Mario:Svašta, najviše stripove
Profa: Da ti čitaš stripove, a ovaj tu pored tebe niti to, on samo gleda slike
Dabar:Čitam
Profa: Koje?
Dabar: Malog patka zujo
( smijehcijeli razred je umro od smijeha skupa s profom, bila je to najsmješnija stvar koju smo toga sata čuli od Dabra smijeh).

Bilo je još par razrednih bisera, ali samo se ovih sječam:

* cvijet je građen od ploda
* iz ploda će se razviti žile
* u arhegoniju se nalazi jajnik

Bilo je još puno bisera, ali prekasno smo se sjetile zapisivati ih. Nadam se da vam se svidio post i obečajm vam da više nećete morati tako dugo čekati do novoga posta.
Podravwave i ostavljajte komentare.
kissPusakiss




Post je objavljen 17.06.2007. u 11:35 sati.