Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Svega po malo

Hy narode!wavemah
Sad napišem veliki post,nisam ga objavila i pojavi mi se neka nova stranica u ode sve u...joj...sad mi se kao da sve pisat ponovo,ali dobro...
Ne javljam se u zadnje vrijeme često zbog škole,imala sam dosta obaveza,a imam ih još. Jučer sam htjela napisati post,ali mi net nešto nije radio.
Jučer sam bila u školi,bilo je super. Imali smo 2 sata hrvatskog i 2 sata vjeronauka i svaki sat po 35 minuta...uživancija!smijeh
Sinoć sam s Kikicom,Ninom i Marynom bila vani. Bilo je odlično!yesthumbup Prvo smo bile u F1,a kasnije smo otišle do Vadisa. Kad smo bile u F1,Maryna imala MP4 i kaže ona meni: Imam nešto za tebe! Pustila od meni "Zauvijek moja",a ja zamalo zaplakala,ne znam zašto,ali kasnije mi je osmijeh bio od uha do uha.cerekcerek Prije nego što smo otišle u Vadis,Maryna i ja smo ogladnile i svratile kod Draženovih po hamburgere...mljac...njaminjami Kad smo pojele otišle smo u stan kod nekog lika,a zatim u Vadis. U Vadisu je na početku bila pustara...za čudo...ali kasnije je rulja počela dolaziti. Skoro cijelo vrijeme smo presjedile,čudno za nas jer inače cijelo vrijeme plešemo,ali glazba nije bilo nešto,tako da... I to je ukratko o jučerašnjem izlasku.
Još samo 4 dana mučenja. Imam još za odgovarat hrvatski,povijest,geogarfiju i možda kemiju,a iz geografije i test pišem.bang A onda petak pa SUBOTA pa nedjelja.cerekcerek PLAZMA JE MOJA!smijehyes
Sutra imam samo 2 sata i to blok fizike i onda idem do HTT-a.smijeh
Pozz&pusawavekiss

IZMIJENJEN SPISAK UČESNIKA MUSIC FESTIVALA BUDVA

Podgorica - Spisak Music festivala Budva je izmijenjen, pa tako pojedini izvođači, iako najavljeni, neće nastupiti ove godine.
Kako bi dopunili spisak, organizatori Festivala, koji će se ove godine održati po četrnaesti put, morali su da iskoriste "rezervne pjesme" koje je odabrao stručni žiri u sastavu Zoran Radetić, Vladimir Maraš i Bole Bošković.
Ove godine na Music festivalu Budva neće nastupiti tri predstavnika iz Hrvatske -"Feminem", Ivo Gamulin Đani i Sandi Cenov, a umjesto njih na spiku su se našla čak četiri nova imena - Amko Šabotić, Tijana Tiki Petrović, Leo i grupa "Max".
- Pošto su neki izvođači odustali, Federalna i Makedonska televizija su delegirale svoje predstavnike. Međutim, nije to jedina izmjena na festivalu. Nakon druge poufinalne večeri umjesto Željka Samardžića koncert će održati Bojan Marović. Razlog zbog kojeg smo izmijenili taj dio programa je tehničke prirode, a prošle godine jedno koncertno veče bilo je posvećeno Sergeju Ćetkoviću koji će na ovogodišnjoj Budvi biti u ulozi autora - otkrio je Vukić Raspopović, direktor "Music festivala Budva".
Kako tvrdi Raspopović, na ovogodišnjem Festivalu očekuju veliki broj hitova, a po prvi put će biti omogućen direktan prenos u svim državama bivše Jugoslavije.
- I ove godine će Festival iznjedriti neka nova imena kao što je to bio slučaj sa Željkom Samardžićem, Marijom Šerifović, Stefanom Filipovićem - podsjetio je Raspopović, dodajući da će ovogodišnji hepening ujedno poslužiti i kao svojevrsna promocija velikog događaja - koncerta grupe "Rollingstones".
- Ovo što je bitno da napomenem je i to da su crnogorski autori ove godine napravili odlične pjesme na koje smo veoma ponosni. Siguran sam da će se od cjelokupnog broja izdvojiti makar petaestak pjesama - kaže on.
Za razliku od izvođača koji su odustali, neki su i dalje na spisku ali pod drugim imenima. Tako će "Eurosong back vokali" pet djevojaka koje su pratile Šerifovićevu nastupiti pod nazivom "Beauty Queen", Duo Dačev kao Biljana i Edi, dok će Samir Ramović nastupiti sa dugom Vladimirom Budimirom i to kao grupa "For2na". Još jedno novo ime na spisku je i Milica Milić, umjesto nje stajalo je Milena Milić.
Pored njih na ovogodišnjem festivalu nastupiće i No Name", Stefan Filipović, Slavko Milovanović, Marko Vukčević, Bato Vujošević, "Betty Boop", Dejan Cukić, "Quadro Band", Sonja Kocić, Ksenija Kuljača, "Megamix Bend", Nebojša Racković, Igor Terzija, Kaya, Maja Nikolić, "Creative Bend", Milan Rađen, Mira Aleksić, "Mar"N"B", Ivana Ćosić, "Tropico Bend", "Akustična soba", Saša Babić, Nataša Kojić, Elektra, Maja Mirović, Dragica Radosavljević Cakana, Rock Satellite", Verica Pandilovska, None Nedelkovska, Elena Petrevska, Amel Ćurić, Tinka Milinović, Narcis Vučina, Dejan Krstović, Igor Vukojević i Űanamari Lalić i Mima Culina.
Četrnaesti po redu Music festival Budva biće održan narednog vikenda, tačnije 22, 23. i 24. juna.


Post je objavljen 17.06.2007. u 11:00 sati.