Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oipunx

Marketing

Slobodu slobodnom ne možeš ukrasti..


I tak..
Novi post..
Jučer bila subota..opet zabavna, ali Anje nije bilo..
Prvo smo pečenjarili na trnavi, pa smo dišli na polukružni, pa j jebena kiša počela jebati, pa smo otišli u tunel kod starog grada..i onda smo se zaputili prema dino baru..dojdemo mi tam i dočeka nas nekši tip s zlatnim lancom oko vrata i nekša pička v minici sedi na stolcu, lik reče: tu se više ne pušta pank, tu su sad narodnjaci! .. mi smo sam bledo gledali..i tak su nas stirali polako, i mi nismo mogli vjerovati da je to postal narodnjački klub..ah..nek idu u kurac, pederi glupi..
Onda smo dišli do ljepog nam placa..tam največa zabava od cele subote..dosta ljudi,..lepo smo se tam zabavljali..
………
i tak..
danas sam totalno popizdil..onak mi se baš sva muzika na kompu zbrisala, nekši eror me jebal..cela muzika, se kaj sam imal, a imal sam jakooo puno muzike..i popizdil sam i zbog toga sam celi dan bil živčani, a i zbog nečeg drugog kaj je ve ne bitno tu..

da..prošel je i koncert na sajmištu..bilo je pre pre pre jebenoo! Lepo smo se zabavili i sve..i bilo je odlično..i čak sam v novinama..mislim, u članku za koncert je slika i ja sam na pozornici.. lepo.. tu sliku sam videl na blogu od sindi i ve si idite sindi komentirati..
tak..


e da, čul sam da bu za 2 tjedna negde v subotu v ivanovcu v školi koncert..no more idolsi i još pun kurac toga..lepo, na to se ide čagati! Pank!
---------------------------------
bum ve del nekšega teksta..od bez panike..jer mi se pjesma sviđa i s novog albuma je.. lepo..
sam kaj je nekak čudno napisani, jebiga, sam sam ga skopiral s njihove stranice..i pjesma govori o našem ljepom gradu čakovcuuuu!
ajde:


KORAK PO KORAK:

ŠEĆEM GRADOM ŠTO ZOVE SE ČAKOVEC. TO JE GRAD KOJEG VOLIM NEIZMJERNO PUNO, NJEGOVE ULICE KAO ZLATO SJAJNE PLOČNIKE, PROZIRNE IZLOGE U KOJIMA BROJIM SVOJE ODRAZE. ŠEĆEM GRADOM ŠTO JE DIO MENE POSTAO, I RAZMIŠLJAM O TOME ŠTO SE SVE PROMJENILO, DA LI JE IKAD U STVARI SVE I BILO ISTO? DA LI SE IKAD BAR NEŠTO IZMJENILO? -KORAK PO KORAK ZAR NEČUJES MOJ GLAS? DANAS SE PITAM ZAŠTO ODLAZI JOS JEDAN VLAK, KORAK PO KORAK ZAR ZASPALI SU SVI JEDINA BUDNA JA NE ZELIM ZABORAVITI.



aj bok



:D



Image Hosted by ImageShack.us







Post je objavljen 16.06.2007. u 23:00 sati.