Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wedran666

Marketing

Steven Gerrard , Liverpool

Od malih nogu vezan uz klub s Anfielda, te je za razliku od nekih drugih Liverpoolovih legendi koji su navijali za Everton, oduvijek bio navijač Liverpoola, te je išao u katoličku školu Cardinal Heenan Catholic high school West Derbyju. Svoj prvi nastup zabilježio je kao zamjena u utakmici protiv Blackburn Roversa u studenom 1998. godine. Prvi nastup os prve minute zabilježio je protiv Celte iz Viga, te pokazao iznimnu kvalitetu, te nagovijestio veliku karijeru. U listopadu 2003. Gerard Houllier, tadašnji trener Liverpoola dodijelio mu je kapetansku traku koju od tada nosi.

Tijekom posljednjih godina nositelj igre svog kluba, te strijelac gotovo svih najvažnijih golova, od kojih je dovoljno napomenuti onaj protiv Milana u finalu lige prvaka, te onaj protiv West Hama u finalu FA kupa 2006. godine sa preko 40m. U ljeto 2005. Gerrard je bio na meti bogatog vlasnika Chelsea Romana Abramoviča, no ljubav prema voljenom klubu, i bogata Liverpoolova ponuda u posljednji trenutak su ga zadržali na Anfieldu.

Steven Gerrard je dobitnik mnogih priznatih nagrada od kojih su najistaknutije ona za najkorisnijeg igtača lige prvaka u sezoni 2004/05 i PFA za najboljeg igrača Premier lige u 2006. godini.

Za englesku reprezentaciju je nastupao 47 puta i postigao devet golova.

Igra u centralnom srednjem redu.


Gerrard

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Suigrači Crouch i Kuyt

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 16.06.2007. u 18:23 sati.