Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malazaljubljenacura

Marketing

Anastacia....................Biografija

Anastacia Lynn Newkirk (Chicago, Illinois, 17. rujna 1973.), američka pop pjevačica kantautorica.

Prodala je 24 milijuna albuma od svog debi albuma Not That Kind iz 2000. Osim po snažnom glasu, Anastacia je poznata i po svom zaštitnom znaku, naočalama.

Prvim singlom I'm Outta Love postigla je ogroman uspjeh, a naslijedili su ga Not That Kind, Cowboys And Kisses i Made For Lovin' You. Krajem 2001. godine objavljuje drugi album Freak Of Nature s kojeg izbacuje #1 hit Paid My Dues, te još tri singla: One Day In Your Life, Why'd You Lie To Me i You'll Never Be Alone.

2002. godine njezina pjesma Boom je postala službenom pjesmom FIFA svijetskog nogometnog prvenstva.

Prije izlaska novog albuma, Anastacia snima pjesmu Love Is A Crime za soundtrack filma Chicago, a 2004. godine se vraća na scenu nakon uspješnog oporavka od raka dojke. Treći studijski album jednostavno nazvan Anastacia iznijedrio je #1 singlove Left Outside Alone i Sick And Tired. Uslijedili su singlovi: Welcome To My Truth i Heavy On My Heart (u kojoj pjeva o teškim trenucima koje je proživjela između drugog i trećeg albuma).

2005. godine top-liste osvaja duetom s Ben Moodyjem (bivšim frontmenom grupe Evanescence) za pjesmu Everything Burns. Iste godine objavljuje i svoj prvi Greatest Hits album nazvan Pieces Of A Dream. Idući singl je bila naslovna pjesma tog albuma, a uslijedio je i duet s talijanskom zvijezdom Erosom Ramazzottijem, pjesma I Belong To You (Il Ritmo Della Passione).

Anastacia je dosada objavila 2 DVD-a; 2002. godine The Video Collection i 2006. Live At Last.


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us
Shot

Image Hosted by ImageShack.us
Shot with unknown


Post je objavljen 16.06.2007. u 17:16 sati.