Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malateta

Marketing

Džungla???

...evo mene. Jučer i danas sam bila u Zagrebu jer sam imala FCE exame i tak jučer drndamo se mi sa Samoborčekom da Črnomerca i sve onak poprilično mirno dok nismo ušle na tramvaj. To nisam u životu čula, dvije ˝babe˝ od nekih pet banki se stale raspravljat o tome kak k njima u ured dolaze nove mlade cure i kak im ruše njihovu reputaciju koju su ˝stvarale godinama˝ i kvocaju one...nema tu nikakve šale, ženske se ozbiljno urotile protiv mladih mački. Tak veli jedna ˝...i kaj bi ja njoj pokazala kaj treba radit, ono da još ostanem bez posla...˝ Onak daj si pucaj u glavu... Penzija joj visi za vratom, a ona se boji za svoj posao, aj ok.

...idemo mi dalje i kod Algoritma (dok smo čekale ispred hotela na listening) vidimo žensku, ono drito Jane (iz Tarzana) al tipa metalka (lom)...pokušavamo se suzdržat da ne prasnemo i ženska ode, a mi bla bla bla...si vidla? Gle kak se obukala...tipično ženski.
Uto došle curke i ošle mi malo prošetati, da udahnemo zraka prije ispita, al je našu frendicu (kolegicu) uhvatila želja za cigaretom i gledamo mi ko tu puši da žica. Pita ona nekog lika (Bog se smiluj), a on na to ˝Mogu ti smotat, ak oš...ja samo motam!˝...da ono luda je...al na sreću u velikoj nesreći naišao je neki tipac koji je imao pravu cigaretu pa se kolegici želja ispunila. :)

...evo i danas, opet su bile tam ˝fancy˝ dame iz Zga i okretale očima na nas iz ˝sela˝, al šta ćeš i tamo se živi. :)
Samo da vam kažem dala sam 100% od sebe za taj ispit i iskreno se nadam da ću ga položit, al ne znam ko će dočekat 9. mjesec i rezultate...



E da ne zaboravim, dečki molim vas skulirajte se, ak već imate kaj onda mi javite. Ne želim sve saznat zadnja :)


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

...DA NE NAĐEM OVO...lol


Post je objavljen 16.06.2007. u 15:32 sati.