Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lemani

Marketing

Odlazi

Frend mi se seli u Dubrovnik! Iz Zagreba u Dubrovnik. Misla sam da ću bit sretna kaj odlazi zato kaj zna bit totalni idiot. Al, ne. Cvilim i ne želim da ode. Poznajem ga već 6-7 godina. Skoro svaki Božji dan je bio sa nama. A sada odlazi. Ne želim skrivati suze što noćas odlazi a ne mogu biti sretna,jer odlazi frend najbolji, odlazi i noćas srce plakat će,odlazi i nestaje prijateljstvo što nekad bilo je. Neka moje suze samo padaju, neka sretne snove drugi sanjaju nek se drugi ljudi sreći nadaju kada dobar frend mi noćas nestaje.... Jučer smo poslijednji put bili vani. Već su skoro svi otišli doma, ostali smo prga, mihael, zrinka, boba, on i ja. Plakale smo. Boba, zrinka i ja isplakale smo krokodilske suze. Grlili smo se oko pola sata, suze nisu nestajale s lica, samo su još brže i jače tekle. Nisam mogla prestati plakati. Suze su tekle same od sebe i nisu se dale ukrotiti. I on je zaplakao. Isplakali smo more suza.
Image Hosted by ImageShack.us
Jučer sam ga poslijednji put vidjela. Odlazi na drugi kraj zemlje i vjerujem da se nikada više nećemo sresti. Više neće biti isto. Nadam se da će se koji puta prošetati po rivi i sjetiti nas se, nas, svojih prijatelja.
Image Hosted by ImageShack.us
Nadam se da će se sjetiti kako nam je znalo biti zabavno. Kako smo se smijali, veselili, zabavljali...
Kada bude u bedu, kada počne pisati po pješčanoj plaži naša imena, neka zna, da ga nikada nećemo zaboraviti i da će uvijek biti u našim srcima.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Zauvijek će nam biti u sjećanju.... O, Bože, govorim kao da je umro... makar za mene kao da i je. Bivša best frendica mi se otselila u Samobor, izgubile smo kontakt. Sad mi se frend seli, kladim se da ću i s njim izgubit kontakt....no

Upravo sam sada saznala da mi se i frendica iz razreda seli u drugu školu!nononononono

Post je objavljen 16.06.2007. u 15:12 sati.