Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malakida

Marketing

...Tjedan dana mira i spokoja...

Nekima (onima koji me znaju uzivo, onako oci u oci) ce biti cudno sto me je u zadnjih tjedan dana nije bilo u kuci niti na internetu ili sto ja znam sto... E pa doma sam bila samo u vrijeme spavanja i to sa dragim jer je cijela moja femili bila na godisnjem odmoru tako da sam zivjela u raju!

Vjeovali ili ne, sa nikim se nisam morala svadjati oko toga koliko cu pojesti cokolade, kada cem doci doma, dali cu pocistiti stol sada ili za sat vremena... Dragi mi je bio kao bubuica... Osim nocu... To su vec bili horori...
Pocevsi sa prepirkom kako cu mu dati pokrivac jer ce mu biti zima jer radi klima, i njegovim cvrstim stavom da njemu nece biti uopce hladno! Onda je oko ponoci pocelo guranje noge pod pokrivac i sve vise i vise grljenje mene da stance cijeli pod pokrivac.
Onda nadalje, da nepricam o njegovoj filozofiji kako se spava! on ima svoju pozu i trenutno ju usavrsava... I bilo je: "Ljubavi, znas kako moras spavati? Stavi ruke ovako... i noge ovako... E tako! I sada tako spavas. To je prava poza! Samo je moras usavrsiti. To je jako komplicirana poza!" i u tom trenu je vec naveliko spavao... A ja ne moram niti napominjati da sam se iste sekunde prebacila u "MOJU" pozu jer je njegova strasno neudobna!



Ujutro sam se budila tako da je prebacio ruku preko mene i to ne onako ljepo nego onako muski... I to naravno u 7 i pol jer je on morao ici na posao, a koga briga sto je meni faks te u 11 h i sto mogu mirno spavati do 10 negdje? Ali sam se uspijela 2 ili 3 dana vratiti u san nakon sto se zaputio na posao...
Ili ga nas dragi i predragi prijatelj nazove u 7 (nakon izlaska do negdje 5 ujuto) da ga pita ako radi i dali cemo ici navecer na kavu! mislim covjece, ako pitas za kavu NEVECERzasto zvati u 7 ujutro? komotno mozes nazvati oko... 12?!?!?!?

Uz sve smijesne situacije u kojima sam se nasla sa njima ovaj tjedan ne pada mi napamet niti jedna jedina mana ovog tjedna! Sve te gluposti oko spavanja toliko zaborave kada se sjetim samo koliko me puta nasmijao do suza nekim svojim izjavama... Ali sa onako smrtno ozbiljnom facom!

A malo moje sunce...

Post je objavljen 16.06.2007. u 14:22 sati.