Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ury7amy

Marketing

Sreća pa žalost i tuga

Ljudovi,jeste vi skužili da ja pišem svaki dan po više postova????nut A valjda je uvik nešto novo i zanimljivo u mom životu...NOT! I tako prođoše i današnji dan koji je bio,može se reći,super!! Meni je došla moja luda Pupa!!! Bile smo se oko 8 i pol kupat. Ajme majko,ja mislim da sam popila jedno 5 litara mora zbog smijanja. Ma mi smo tamo na rivi umirale od smiha. Toliko se nisam nasmijala koliko u 2 tjedna kad je ni.rofl Čak je i Lea dobila na živce madod nas kad smo je bile špricale. Prvo bi je zvale,onako veselim glasom,da dođe na rub rive pa bi napunile usta morem i sve to ispljucale njoj va facu!!!! Hahahahahahahhahahahasmijehsmijehsmijeh. Mi smo totalno u kurcu. Još kad bi Sara počela čint one njezine poremećene face....ajmeeee....piševi!!!
Uglavnom...bilo je ludo za jedno obično kupanje ko je trajelo uru vrimena.rofl Evo,zamislite sebe da se smijete uru vrimena bez prestanka...e,pa tako je nama bilo. Sick! I tako,evo mene doma. Do malo prije sam bila kod moje Blondy...e plavo moje čudo,odustani!!!!!!puknucu Gotovo je napokon!!!! puknucuPomiri se s time i nemoj da padaš tako nisko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemoj da štuješ što ne treba!!!!!!!!! Pogotovo ne takvo,po mome mišljenju,SMEĆE!!!!!!
Uglavnom...mene ljubavni problemi nikad nisu mučili,a nadam se da niti nikad neće!!!!thumbup
Ja sam malo drugačija...hladnija...neću se ja radi nikog ponižavat i previše se prilagođavat nekome ki to ni zaslužil!!! I ja ne trpim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najgore mi je kad neka ženska trpi nekog kretena jer da ga voli....ma molim te.headbang To je već slavna rečenica kod žena kih muževi mlate!!! Bolesnolud...ma grem ja spat jer me počelo hvatat. zijevPostilja zove!!! papa
mahwave

Post je objavljen 16.06.2007. u 00:38 sati.