Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missbrightside

Marketing

Još 4 dana tamniceeeee

Image Hosted by ImageShack.us


Nisan redovito pisala postove jer su nas krvopije upregli zadnje dane,boli njih briga šta je vrućina-tutnu ti kontrolnu kako nebi imali šta pametnoga radit a ti se brate mili slikaj.I tako je mene moja matiša uvatila na zadnju,dobila asa iz logaritama.I lako bi to sve bilo da mi nije rekla da bez obzira šta su mi ostale cjeline s super ocjenama padan.Pri tome se smješnila i rekla-Ivana,nije valjda da se vidimo u sedmi misec???E mislin sredit ću ja te fucking logaritme,nisan ni ja retardirana.Vježbala ima punih tjedan dana te pi.darije i danas pisala.Odma mi je prigledala i rekla da san dobila 4!!!!!!!! Bože fala ti,uopće neman force više za ništa,neka bar nešto dobro...

I tako svi veseli jer je ovo zadnji petak ošli u dućan kupit pištolje na vodu...Gospe mila šta je to bilo,hodnici mokri ka da si masline trga,mi se pošteno okupali...izneredili sve živo.Razred bia ka svinjac.Razrednica ponovo po ko zna koji put nije mogla uspostavit mir pa je ,naravno, pozvala ravnatelja koji je drža pridavanja i pita je nju da mu kaže koga je vidila s pištoljen.A ona ni pet ni šest nego mog brata i Mariju Ivanac.U meni kipi.Brat izaša iz razreda a ja poludila,počela lupat.I pita on mene-šta je s tobon?Oš da i tvoja mater dolazi? A cili razred (osim par njih) se diga na noge i reka:Onda mogu i moji.
I ja nemogu više podnit,kažen mu-Jadna moja mater s njon,uvik mora se po školi vuć.Gudelj kaže:Uopće me ne zanima.
A ja:Pa ko da vama govorin uopće???
A šta razrednica?Počela se pravdat.Lipo san joj rekla da ništa ne pokušava jer je svoje napravila.

Ma stvarno ,bolje je ništa ne pokušavat ako ćeš radit tek tako neku stvar.Na kraju nan je reka da ne živimo u komunizmu pa ćemo se svi dizat...al neka,mi smo se ovde pokazali ka pravi.


Evo ludi Vatrogasci i njihova EUnija (inače,zabranjeni spot da se neka gospoda u Vladi nebi uvridila)...koji carevi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eto tako,napokon će i ovo završit,ja ću lito provest radno (nema me svit) al Bogu fala,neće ni izlazaka falit.Od sutra počinju gušti,iden s ekonomistima u Bol i Jelsu,bit će preveselo!!!
Tamo smo od 8 ujutro do 6 navečer,samo da se vratin prisebna i sve će bit ockej!







Post je objavljen 15.06.2007. u 19:09 sati.