Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uraljamanyc

Marketing

Tu sam...al' sam lina..

E kad skuzis da ne znas vlastiti password za blog, svatis da je mozda vrime da se nesto napise.
Sad bi se mogla pravdat kako nemam vrimena, ali to opravdanje vec koristim za gym, ne mogu i za blog...doduse kad sam zadnji put to rekla rodica mi je poslala DVD sa Renatom Sopek di ona vjezba samo 10 minuta..... i onako izgleda, mos mislit.
Eh sta je to doslo, ja u zemlji Cindy Crawford, a rodica mi salje Renatu Sopek!!
Al' nije mi rodica uputila nizak udarac nego tip sa kojim radim. Kazem mu da sam dosla na posa ranije, jer sam se probudila u 6..a on ce meni:
- Mogla si poc' trcat
- Ali trcim posli posla
- Pa mozes i prije i posli !
- ???!?!?!?

I sad bi ja nakon svega ovoga trebala danas ic kupovat kupaci jer sezona je pocela, razlog zbog kojeg idem danas je, radimo do 1 i imam vrimena za svrsljanje po ducanima. A radimo samo do 1 jer smo presli na ljetno radno vrime. Moja firma od 5/30 do 9/4 Petkom radi od 9 do 1. Eto jos jedna crtica za skiciranje teskog zivota u kapitalizmu.

Inace lito je ovde pocelo po svemu osim po temperaturi. Ubacili smo u drugu brzinu i zivot nam prolazi u cekanju.. cekamo da ugrije, cekamo kad cemo vise krenut na kupanje, cekamo ko ce nas zvat na BBQ, cekamo kad cemo na godisnji..btw, karte su vec kupljene za doma..jel treba rec da su opet skuplje nego lani. Ako ovako nastave za par godina isplatit ce mi se zakupit charter i tako letit doma.

Od novosti iz dijaspore moram rec da nam pocinje sezona cro. piknika. Naime ovde imamo nesto sto se zove Croatian land, a koji nije nista drugo nego komad zemlje (a nije samo ledina) sa malim jezerom negdi u New Jerseyu koji je kupljen davno, a sluzi nam za druzenje, i pecenje janjaca naravno, jer kakvo bi to bilo cro druzenje bez pecenje janjetine.



Post je objavljen 15.06.2007. u 19:00 sati.