Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shtrumfeta

Marketing

oka tvoja dva... suzama... ne daju da tekuuuUu

zašto, o zašto bi sve trebalo bit komplicirano? je li to baš onako potrebno? ne.
zato ja pojednostavljujem stvari kolko ide ovih dana... i baš zato će ovaj post biti jedan od složenijih. nakupilo ih se :)
dada... mogu vam reć da mi je ova godina bila za pamćenje... bome je. samo, sad pod kraj dogodila su se neka sranja i strke i sad čekam da se to riješi... samo, sjeb je šta se to čekanje poklapa s mojim vremenom koje je trebalo bit rezervirano za zabavu... ali, neka. naučili smo nešto, makar.

ljudi su me konstantno iznenađivali zadnjih par mjeseci... što dobro, što loše... čudno je to kako kad nemate čvrsto zacrtane ciljeve što biste htjeli raditi ili s kim, sudbina vam ih sama počne crtati. i onda shvatite neke stvari...
nemojte misliti da znate o čem pričam. ne znate... mislim, ovisi kako ste protumačili napisano, ali ne bi htjela da dođe do nesporazuma. ovo o čem ja pričam, shvaća samo jedna osoba.. jer ona zna stvari koje ne zna nitko drugi. stvari koje može znati samo ona...
jeste primjetili da nisam napisala 'stvari koje može razumjeti samo ona' ? to sam napravila s razlogom. ne treba me razumjeti... teško je razumjeti. to što zna daje dovoljno čarolije i začina.

otkrila sam neke ljude s kojima stvarno volim provoditi vrijeme... ili gubiti ga, kako vam drago. bilo gušući se u vodki, plačući, šlatajući se ili spavajući. heh, what a mix, huh? :)

da... još nešto sam, sa žaljenjem, ukapirala... nekad jedna osoba može biti toliko koncentrirana na samu sebe i na neke svoje crtice, da uopće ne sudjeluje u lijepim situacijama i stvarima koje joj život pruži. jednostavno, ne vidi ih. ne shvaća da su to bitne stvari... da su vrijedne njezinog vremena.
moža shvati jednom... možda ne. ja joj ne mislim ništa reći. to je stvar njene osobe, nije to nešto što možeš priopćiti kao kad netko obuče majicu koja ti je ružna. mijenjati ljude nije nemoguće... ali je besmisleno. niti to želim, niti hoću.

a ništa... dosta je za danas... samo ću još zahvaliti sudbini i životu što sam okružena pravim ljudima... s pravom ljestvicom prioriteta i jebenim smislom za pravljenje gluposti vrijednih sjećanja.

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 14.06.2007. u 22:35 sati.