Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bezkomplikacijamolim

Marketing

hehe

Ja sam sretna makar mi je profa zaključila 3 iz fizike…ali ljudi…svedno…JA PROLAZIM S PET!!!! Znate kako sam sad sretna???
Imam 58 bodova za jezičnu i 60 za opću…i sad sam ja COOL….
Ma danas ludnica u školi…
Ma savršeno je bilo…
I tak mora biti do kraja…
Najbolje je što sam sve predmete riješila…
I sad sam mirna…
I sad sam vrlo zakoon….
Mislim…hehe… I još su mi starci kupili MP4…volim ja njih…
Sutra valjda idem na Škoru, tam će biti pive…hihi…
U subotu valjd idem na bazen…
A navečer u Time…
I starci sve daju…
Volim ja njih, PUSA MAMI I TATI….
E da, ma buraz….jadan…već je dva dana za redom cijeli dan u školi…pa mu dam da me muči…
Trenutno je školski majstor kod mene ljepi pločice… Zakoon…
I znate šta… Vanja i Zeko su prekinuli…
Bed…al totalno…ali nisu jedno za drugo(tako kažu), a Zeko se zanima za malu Zidarku, a i ona voli nekog drugog(znam ja kog…hihi…)…
A ja…ma moja je ljubav…hm…nema riječi da se izrazi… Ali vjerujem da će jednom biti bolje…hihi…koji optimist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da…ZOVU ME RAVNICA!!!! hihi…meni je to užasno smiješno…presmiješno… I pjevaju mi ono…. nešt u vezi ravnice, kao nedirajte mi ravnice…U BITI!!!!!!! Ovih dana i takve ću gluposti podnijeti…HIHIHI….!!!! Prvo Mrva…zbog visine…sada Ravnica…zbog mog malo malog poprsja….hihi…mislim da sam jedina iz razreda koja još kupuje badiće na dječjem odijelu i to 14… i nju sam kupila iz dostojanstva, ali inače mi je 12 bila savršena….a 14, onak malo mi je gornji dio veći…hihi…šta ja vama pričam…??????????
VELIKI POZDRAV MOJEM 8.D I CUKERICAMA…EMERIKU I MARIU…LUKI I EMERIKU…MARIJI I PIŠKORECKI…MARKU I KLIPI…I OSTALIMA…MII… TUTIĆKI, MARINI, JANJI, KOLAREKICI… BETI… hm?? Mislim da je to to… aha… još jednoj ludoj osobi… Matiji…hihi…Vjeruj…ja sam se odljubila od svih dečkiju(i od tebe)…ali si mi još uvijek drag…LUDA SAM!!!Bye……………………………..


Post je objavljen 14.06.2007. u 21:14 sati.