Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/levat

Marketing

Rant

Sav sam nikakav danas. Sinoc sam zaprasivao stan protiv buha - preksinoc, dok sam otvarao vrata od stana, susjedova macka je smugnula u stan i sakrila se ispod kauca. Odmah sam je izbacio ali mislim da je to bilo dovoljno da unese koju buhu. Poucen proslogodisnjim iskustvom i izgubljenom bitkom protiv ovih buba (moro zvat exterminatora), odmah sam se dao na usisavanje i zaprasivanje Bornom kiselinom. 2 dana kasnije, mislim da sam uspio ocistiti stan.

Pocinjem da uvidjam negativne aspekte toplije klime ala Kentucky. Sva bozija gamad samo ceka povoljan trenutak da se namnozi u milionskim ciframa (buhe, zohari...). Dok sam Zivio u Buffalu, za 5 godina nisam vidio niti ijednog zohaza ili bubasvabu - ni bube ne gotive NY zime.

Dosali su i racuni od zubara - 2 krune + 1 kanal = $1000 (sa osiguranjem). Tito dragi, da se mogu vratiti u djetinjstvo i izmarisat roditelje i sebe sto me nisu ucili boljoj dentalnoj higijeni. Hebiga, nije se znalo tada. "Dental Floss" je bio nepoznata imenica a pranje zuba ujutro i navecer je bilo predmet ismijavanja. Prao sam zube jednom dnevno i to ujutro jer nisam vidio razloga da ih perem navecer. Ni moj zubar (koljac) se nije nikad strunio da mi objasni dentalnu higijenu; Konacna steta: 4 krune i 4 plombe.

Danas mi i cura dolazi u posjetu iz Pittsburgha i ostaje desetak dana - dok mi se stara ne dofura (ostaje mjesec dana :/).

Jucer sam osmekao i jesenje casove. Mislim da cu uzeti 6 kredita svaki semestar i trebao bi zavrsiti "phd course work" za jedno 3-3.5 godine a onda pisanje desertacije. Ko ce to docekat :/. 4 crnjaka i jedna furka... odo radit dos se sef nije prisunjo iza ledja.



Post je objavljen 14.06.2007. u 16:35 sati.