Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neasims2

Marketing

Frizure za simse

Prva stranica koju predstavljam je xmsims. na njoj ćete naći oko 60 dobrih frizura,pa mislim da će svačiji ukus biti zadovoljen. Tu skidam veliku većinu frizura za svoje simse, a i druge stranice koriste njihove meshove za vlastiti dizajn. Tako da smatram da je ovo početna točka za sve. Za svaku frizuru imate sve moguće kombinacije boja pa možete birati.
Napomena:Obavezno morate prvo downloadati mesh
(na stranici možete naći i objekte i odjeću-ali frizure su im najbolje)

postupak downloadanja sa xmsims:
-prvo morate downloadati mesh.kad odaberete frizuru prvo kliknite na sliku (na njoj piše mesh- primjer ova priložena slika)
-zatim izaberite boju koja vam se sviđa i kliknite na opis boje
-za detaljan postupak pogledajte prethodni post "kako downloadati"

XM Sims





Drugi prijedlog je sims2 by nish. Na stranici nema puno frizura ali ima nekoliko dobrih pa možete pogledati.
Nish koristi mesheve od gore navedenog xmsimsa,pa ćete morati downloadati mesh sa njihove stranice (ali nije problem jer je napisano na kojoj se stranici nalazi mesh i koji je broj) dakle morat ćete na stranicu xmsimsa (sims2bynish ima njihov link) i downloadati mesh (gore napisano kako). Stranica je nova pa nema mnogo stvari za downloadanje.

Sims2 by Nish





Treći prijedlog je također dobar.Meshevi su uključeni pa ih nećete morati posebno downloadati. Dakle samo kliknete na sliku koja vam se sviđa i downloadate po normalnom načinu.Na ovoj stranici ima više dizajnera,ali meni se osobno sviđaju samo kreacije od Nouka

Noukie Sims2





Ps.opisala sam i kratki opis kako da skinete,jer vidim da da mnogi imaju problema s tim. A ako vam opet nije jasno...pitajte






Post je objavljen 21.06.2007. u 15:33 sati.