Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Dragutin Frančišković otkriva strogo čuvanu državnu tajnu: Pio sam kavu s Karamarkom


Da, odgovaram atimonu, tom provokatoru, bolje reći jadniku, koji pripada agenturi ili doušničkoj skupini, ne više POA-e ("pokojnog" Franje Tureka), već sada SOA-e (aktualnog Tomislava Karamarka). Potonji je obećavao, pišući novi zakon i ustroj uspostave moderne službe, rasterećene prošlosti. Nažalost, od svega toga ispao je mućak, a u mnogim stvarima situacija sa SOA-om gora je neg s POA-om.

Žali Bože silnoga novca koji se nemilosrdno troši, pa i na ovakve gluposti koje radi atimon, prokazivanja, blaćenja i sijanja monstruoznih laži.

Lažov atimon je zabrinut i postavlja pitanje zašto nitko ne piše o prozvanima među kojima je i Frančišković, o Frančiškovićevoj ulozi u KOS-u JNA gdje je kao načelnik Odjela tehnike KOS-a u Muzilu, Puli, prisluškivao građane koji imaju članove obitelji u inozemstvu (tj. rodbinu hrvatske političke emigracije) i koji je kao takav prije par godina svjedočio o "udruženom zločinačkom pothvatu".... Laž do laži. Takav lažovčina predstavlja uzdanicu nekakvoj službi?!

Valjda je jasno i tom lažljivcu da su to neistine, ali očito ih mora odraditi da bi dobio svoje mrvice od starog udbašine, sluge svih režima, koji mu je dao ovaj klevetnički zadatak.

Kud sreće da sam bio kosovac, a posebno da sam bio udbaš, ne bih prolazio kalvariju i stalno bio na tapetu i izložen prozivkama od strane tih istih udbaša i kosovaca. Bio bih ugledan i podoban građanin u društvu u kojem udbaši i kosovci još uvijek u velikoj mjeri dominiraju i vladaju.

Kako bih mogao biti kosovac kada me je KOS proganjao za vrijeme Hrvatskoga proljeća, zbog brata koji je morao pobjeći u emigraciju?!

Što se tiče moga svjedočenja pred haaškim istražiteljima, to je poznato nadležnim organima. U tome nema ničega spornog, posebno to nema veze s "udruženim zločinačkim pothvatom". To nema veze ni sa Hrvatima ni s hrvatskom državom. U pitanju su pojedinci koji su se neodgovorno ponašali poslije "Oluje", ubijajući starce i paleći kuće. S time, isto tako, nemaju veze niti su za to odgovorni naši generali optuženi u Haagu. Vjerujem da će pravi počitnitelji tih zločina kad-tad morati odgovarati.

I na kraju, postavljam pitanje po kojoj osnovi i zašto se mene "obrađuje i prisluškuje" zajedno sa Željkom Peratovićem? Je li od važnosti za nacionalnu sigurnost s kime ću ja popiti kavu? S mnogim se poznanicima sretnem, a s nekima i popijem kavu. Nekada sam kavio pio i s Tomislavom Karamarkom? Je li i to važno za nacionalnu sigurnost?

Dragutin Frančišković, Zagreb, 13. 06. 2007.





Post je objavljen 13.06.2007. u 17:05 sati.