Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Ana Jendriš-Jelesić: Hvala Margetiću što je odao svoga suradnika


Umirovljena odvjetnica Ana Jendriš-Jelesić ne surfa internetom. Nazvala me pred trenutak da je u razgovoru sa svojom odvjetnicom Milicom Đurđević saznala da Margetić neće objaviti video, a ako i bude objavljen da to nije ništa strašno, ali i da to nisu Margetićeve stranice. Rekao sam joj što je objavljeno na Margetićevom portalu i blogu. Isprintat ću joj to i dostaviti još danas, a ona će s tim materijalom na policiju.

Margetić je video dobio od Vlatka Paljuga (član predsjedništva HR, voditelj marketinga HR, vođa Republikanskih Demokrata).

- Još prije otprilike tri godine, dobio sam video snimku intervjua odvjetnice Ane Jendriš Jelesić o organiziranom kriminalu u Hrvatskoj. Snimku sam dobio od osobe koja je razgovor snimila, međutim, zadnjih nekoliko godina jednostavno nije se ukazala prava prilika za objavu toga materijala. Sada sam tu snimku objavio. Zašto? Zato što, kao i u mnogim ranijim slučajevima, smatram da javnost ima pravo znati.

Domagoj Margetić, margetic.blog.hr, 12.06.2007.

.
Razgovor je snimio Vlatko Paljug 2004. u uredu Milice Đurđević, a bio je prisutan i Tomislav Bogdanić, predsjednik Hrvatskih Republikanaca. Paljug i Bogdanić su me uvjereni da će oni taj materijal odnijeti u UN i tamo tražiti pomoć za moj slučaj, te da će ga službeno uručiti i ravnatelju USKOK-a Željku Žganjeru. To nije snimano za javno publiciranje. Obećali su mi dostaviti i kopiju videa te me obavijestiti što su poduzeli. Nakon što mi nisu dostavili kopiju i nisu mogli objasniti kako su za mene lobirali, rekli su da je snimka uništena.

Margetića ću tužiti, a zahvaljujem mu što je odao onoga tko mu je snimku dostavio, kratko je za 45 lines izjavila umirovljena odvjetnica Ana Jendriš-Jelesić.



Post je objavljen 13.06.2007. u 14:26 sati.