Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinymouse

Marketing

Zna li možda netko da li je noćas bio pun mjesec?
Nisam oka sklopila. U 1:15 iza ponoći sam zadnji put pogledala na sat i tada sam bila budna k'o da je 1 popodne, a ne jedan iza ponoći.
Zadavit ću mog tupavog psa. Laje ko nenormalan. A ima običaj zatrčati se i skočiti na ogradu tako da se čitava ograda zatrese. To je veoma bučno. Noćas sam skroz-naskroz pošizila od tog silnog lajanja i skakanja po ogradi (ne mog nego psećeg). Pa sam na kraju iskočila kroz prozor, uzela nekoliko grudica zemlje, bacila ga u pravcu mačaka koje su sjedile na ulici ispred mog psa, a nakon toga poganjala kera da ode u kućicu. Naravno moj pas nije tako glup kao što izgleda pa uvijek samo odglumi da ide u kućicu i čim pomisli da sam ja otišla krene natrag prema ogradi. A nisam ni ja baš tako glupa pa već znam te njegove fore :)
Nadam se da me nitko nije vidio. Sigurno sam izgledala k'o luđakinja onako u pidžami, bosonoga i sa luđačkim pogledom u očima. Mrzim kad mi netko remeti moj miran san. I mrzim kada ne mogu zaspati.
Uglavnom, psa više nisam čula poslije. Ali svejedno nisam mogla cijelu noć zaspati. I sad jedva čekam da dođem doma da odspavam bar sat vremena.

Post je objavljen 13.06.2007. u 10:00 sati.