Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najpoznatiji12

Marketing

Borci za prava životinja žele angažirati Paris Hilton

evo danas opet o paris hiltonthumbup ajde zabavite se voli vas iva i pozzzkisskissmahwavelud
utorak vijesti 12.6.2007 u 19:57
O tome svjedoči slučaj PETA-e, najpoznatije svjetske organizacije za prava životinja, čiji je dužnosnik Dan Matthews medije izvijestio o tome da je 26-godišnjoj nasljednici hotelskog imperija u ćeliju poslano pismo s prijedlogom o budućoj suradnji.
Paris Hilton bi, naime, svoje traumatično iskustvo iza rešetaka losanđeleskog zatvora trebala podijeliti s ostatkom svijeta u PETA-inom dokumentarnom filmu posvećenom stradanju pilića i drugih životinja koje se u peradarnicima drži zatočenima, brutalno zlostavlja i ubija u prehrambene svrhe. PETA-ini dužnosnici se nadaju da će svjetska javnost - koja je bila potresena stradanjem Paris Hilton - pronaći dodirne točke između sudbine najpoznatije svjetske partijanerice i sudbine nesretne peradi, te tako imati više razumijevanja za PETA-ina nastojanja da se zabrani korištenje životinja u prehrambene svrhe.
Mathews još ne zna kako će Paris Hilton reagirati na ovu inicijativu, ali tvrdi da ima razloga za optimizam, s obzirom da njegova organizacija uživa snažnu podršku među holivudskom elitom i slavnim ličnostima. Tako je svojevremeno i Goran Višnjić sudjelovao u PETA-inim propagandnim kampanjama.
Isto tako se ne zna kako će kokoši, patke, guske i druga perad reagirati na planove da se njihovo stradanje izjednači sa stradanjem Paris Hilton.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



Post je objavljen 13.06.2007. u 09:35 sati.