Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inaijopy

Marketing

omg...

moram napisati post....onako i reda radi....a i zato jer se jos ceka na slike i to tako..pa dok ne nabavimo nema slidea...ali da ne stoji onaj post sto godina...

vjerovatno ste svi gledali utakmicu...pa tako i ja...inace se ne zivciram oko utakmica(ok koga zavaravam..to sam ipak ja..inasmijeh..zivcana lol)...ma mene naajvise od svega iznerviramo MI...tzv.navijaci....mi smo takve seljacine da to nema nigdi...neka neko nesto kaze briga me....ali stvarno smo seljaci...ne znamo primit poraz...ne znamo navijat normalno nego se usred utakmice u kojoj igraju 2 hrvatskahrvatska kluba vicemo u boj u boj za narod svoj!! wtf???lud (mozda ja to ne kuzim al meni je to skroz glupo)

cast iznimkama i onima koji znaju primit porazthumbup...za mene su igraci oni koji znaju u jednakoj mjeri i primit poraz i lipo pobijedit...normalno da nije lako cestitat nekome a cilu utakmicu si vodija i na kraju te dobiju ali treba i to znati...kao sto se zna dobit i slavit triba se znati i pretrpit poraz...meni bi bilo jos draze da ih dobijemo u purgeriji...neka im je..da ih tamo sprcimo(pardon na izrazu smijeh)

volim ja svoj zadar i igracecerek..njih pogotovosmijeh...nemam nista protiv igraca...oni igraju...oni se bore..tu i tamo znaju malo napravit koji ruzan potez..ali i purgeri isto...samo me danasnji navijaci strasno nerviraju...al stos kome reci!!....

english,wright,warren cerekcerek

eto bar novi post...pa komentirajte...bar se ovdi ima sto komentirat....

i da smo dobili...opet bi pao ovakav post...svaka cast zadru na igri thumbup

i jos nesto...onako kako se ponia aco petrovic...sramotaa!! onako zivcanit i sve..pa gori je od mene..kakav nam primjer on daje...a godinama smo vikali: aco pederu..a sad...pihh..


Post je objavljen 12.06.2007. u 19:45 sati.